Om framtiden

 

Du kanske undrar (precis som jag) vad det ska bli av den här platsen.
Jag kan inte säga så mycket mer än att jag inte är redo att släppa.
Det ligger mycket tid och kärlek bakom den här plattformen, och jag har alltid känt mig stolt över den även om jag har kämpat mycket med mitt eget uttryck och min plats i den virtuella världen. En kamp som jag egentligen alltid har haft, den har bara förändrats i takt med livet och de vägar jag valt.
Många stjärnor har kommit och gått här, det har förstås också påverkat, även om jag känner mig väldigt förstående inför dessa beslut.
Vi har alla haft ganska vitt skilda ambitioner, och jag tänker att det är ok så länge det varar. Men alla hej och hejdå påverkar givetvis också rummet.
Med tiden kanske det kan anta en form som känns lika delar trygg som fri. Det är den förhoppning som jag inte riktigt vill släppa taget om.

Om du har tankar eller önskningar inför framtiden här så blir jag väldigt glad om du vill dela med dig. Eller kanske bara en rad om vad du uppskattar och värderar med att besöka oss.

Tack <3


13 Comments

 • Nanna
  Nanna 28 januari, 2020 at 23:16

  Jag hoppas den kan leva vidare i en form som känns rätt, trygg och fri <3

 • Katja
  Katja 29 januari, 2020 at 06:46

  Jag prenumererar på inlägg härifrån via Bloglovin. En grej som är lite störigt är att man bara ser att northern Sisters gjort ett inte nytt inlägg – inte vem som skrivit det. Sen när man kommer in i inlägget är det inte heller tydligt vem det är som skriver, utan man får gissa eller gå till startsidan och därifrån leta upp inlägget…

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 29 januari, 2020 at 19:10

   Yes, det är för att vi egentligen inte är separata bloggare här. Utan flera skribenter på en och samma plattform. Det är något som vi skulle kunna bli tydligare med. Jag vet inte riktigt om det går att komma runt det, om man bara vill läsa en persons poster vill säga. Kanske någon annan som läser som vet?
   Tack för din feedback och för att du vilja följa oss <3

 • Amanda-My Ahlström
  Amanda-My Ahlström 29 januari, 2020 at 23:03

  Jag har inte så mycket tips men vill bara säga att jag uppskattar denna sida så mycket! Det har blivit som en morgontidning för mig! Hoppas det kan skapa lite pepp iaf <3

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 30 januari, 2020 at 08:51

   Tack snälla du! Pepp väger tungt och gör gott <3

 • Eva
  Eva 1 februari, 2020 at 23:28

  Hej!
  Jag tycker mycket om Northern Sisters så skulle önska mig fler inlägg. Speciellt från dig Tuva Minna Linn, jag har alltid tyckt mycket om allt du skrivit och dina fina bilder. Jag tycker om färg och form, och sånt som är vackert och eftertänksamt och poetiskt och lekfullt, och sinnligt, och allvarligt, och humor.

  Tack för alla år av berörande innehåll! Jag har följt dig i många år!

  <3

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 9 februari, 2020 at 09:58

   Tack för de fina orden Eva. Det känns så speciellt med läsare som funnits med under lång tid <3
   Jag hoppas också att jag ska skriva mer framöver. Det är betydelsefullt för mig att få ta del av vad det är som får dig att återvända hit.
   Tack!

 • Julianne
  Julianne 3 februari, 2020 at 16:15

  Jeg håper dere kan fortsette å spille på den mer bohemske tonen, som har preget dere tidligere. Det er et fåtall av steder i norden, hvor man lese om mennesker som spiller på den dype, følesesmessige, kreative og kunstneriske ånden. Som er i tråd med de virkelige, gode og EKTE verdiene i livet. I motsetning til alle som streber etter materialistisk lykke. Håper å se mer av kraften i dette!

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 9 februari, 2020 at 09:59

   Julianne, vilken otroligt fin beskrivning. Det är just det där rummet som jag gärna vill vara i.
   Tack för att du delar med dig <3 Det gjorde mig väldigt glad.

 • Lisbeth
  Lisbeth 10 februari, 2020 at 11:39

  Jag har under flera år gått fram och tillbaka för att se var du befinner dig och hitta lugnet, oron, det vackra i din vardag. Du lyckas formulera det svåra och det lekfulla på ett fint sätt. Önskar att du har tid och lust att skriva oftare.

 • Emma
  Emma 15 februari, 2020 at 13:25

  Jag har följt dig länge. Och tycker så mycket om dina inlägg. Tiden får lov att stanna en stund liksom. Uppskattar det så mycket. Sen…saknar ibland dina inlägg om vintage mm. Tyckte väldigt mycket om dem oxå. Den mer ”ytliga” delen av livet om man så säger. Och uppskattar väldigt mycket hur du delat med dig på ett vackert sätt fullt av hjärta och integritet hur livet tagit sina vändningar. Som det gör. Som man kan känna sig väldigt ensam i – och ÄR ju det på ett sätt-men att få ynnesten att ta del av någon annans är så fint. Och så mycket värt❤️

 • jennie
  jennie 21 februari, 2020 at 08:00

  Jag väljer att titta in här ibland, då när tiden finns, livet ger möjlighet, det blir en liten stund av välbehag. Lugnt och fint, djupandning på en fin nivå. Jag hoppas det hittas fler likasinnade så ni blir en fin liten grupp igen som gör att uppdateringarna kommer tätare och de kloka tankarna får flöda. Kämpa. Kram

 • Rosana
  Rosana 5 mars, 2020 at 10:47

  Hi! I’m a hugh fan of the Northernsisters. I really enjoy it! Thank you for being a blog where beauty and hope can be find!

Comments are closed here.

Translate »