Home » RUM

RUM

Jag ser mig främst som en porträttfotograf men har de senaste åren även dragits mer och mer mot interiörfotografering. Det som jag gillar mest är att möta människor i deras miljö och på så sätt fånga ännu mer av deras essens.

I somras fotograferade jag stylisten Anna Björkmans underbara lägenhet i Malmö. Nu finns storyn ute i danska magasinet RUM. Här nedan ser ni några av mina favoritbilder från fotograferingen.

 

Jag heter Isabell och jag har arbetat professionellt med foto i över 15 år. Jag fotograferar främst inredning och porträtt i dess olika former. Mina uppdrag är både av det kommersiella och konstnärliga slaget. Jag bor sedan några år tillbaka i Malmö men kommer från en liten by på landet. Landet ligger mig nära om hjärtat och mina resor går oftast till platser med vacker natur. Fotot har varit en del av mitt liv under många år nu, det är en stor del av min identitet. 2018 blev jag mamma till en liten pojke som fick namnet Ossian. Ossie är mitt första barn och jag har valt att skaffa honom själv. I slutet på vintern 2020 träffade jag Calle och vi tre blev en liten familj. Vi går just nu i väntas tider och om allt går enligt planerna kommer lillebror i juli. Här på Northern sisters kommer jag dela med mig av mitt liv både som fotograf och som mamma. Jag hoppas ni vill vara med på min resa och finner den inspirerande.