10 saker i April

_TML4968_TML4973

_TML5014_TML5003

1, Vi sa upp vår lägenhet i Malmö och jag fick veta att en arkitekt varit där och planerat för renovering. Jag blir väldigt ledsen när jag tänker på det. Även om det inte längre är jag som skall bo där.
2, Mycket inom mig handlar om framtiden nu och jag kommer på mig själv med att tänka att jag klarar allt jag vill (bara jag vill), i nästa andetag påminner mig själv om att jag vill mer än bara klara.
3, På min favorit site Stylelikeu kan du se 14,08 minuter med Domino Kirke som berörde mig.
4, Jag målade min dotters väggar i lavendel. Det tog nästan en vecka med flertalet tunna lager linoljefärg. När allt var klart, torrt, och färgen slut drog hon med en smutsig bordskniv längs ena väggen. Och jag känner i stunder som då att föräldraskapet känns så orimligt på något vis.
5, Jag drar ut min man i trädgården för att se Venus på himlen en sen natt.
6, När jag såg dessa bilder från Florens så bestämde jag mig för att vi måste ta oss till Italien i sommar, om så bara för några nätter. Har länge tänkt att det kanske är min oupptäckta plats på jorden.
7, Vår nya fina terassdörr levererades i veckan. Nu fattas bara…själva terassen:/
8, Här hemma läser, sjunger, leker och ser vi på Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga, att få återuppleva Astrid Lindgrens värld i vuxen ålder får mig verkligen att inse vilken otrolig rikedom den är att få växa upp med.
9, Inom loppet av två veckor finner jag två målade glasvaser med perfekt flagnade rosor på.
10, En sen kväll när jag landar bredvid honom i soffan efter jobbet så tänker jag på trappgrinden, hon sover där uppe och jag slås av tanken på att den inte är stängd. Ser framför mig hur hon faller. Slår sedan bort bilden och påminner mig om att vi alltid stänger. Han reser sig fem minuter senare och lämnar rummet med orden,  jag tror jag glömt stänga grinden. 

 


04 Comments

 • Lisa
  Lisa 26 april, 2015 at 10:44

  Tuva minna Linn dina ord träffar o är magiska!
  Dina bilder vill jag bara spara, så vackra o säger så mycket!
  Sluta aldrig skriva! Du har det där extra….

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 30 april, 2015 at 16:06

   Tack snälla:) <3

 • Karin
  Karin 29 april, 2015 at 18:38

  Så fint Tuva! Älskar din blogg!

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 30 april, 2015 at 16:07

   Det gläder mig, massor:)

Comments are closed here.

Translate »