Home » Zainab

Zainab

Nuförtiden finns det inte mycket tid eller energi över till att göra fotograferingar bara för skapandets skull. Mitt mål det här året blir att hitta tillbaka till det, i alla försöka göra det lite mera. När jag får vara lekfullt kreativ tillsammans med andra likasinnade uppstår ett flöde som är som balsam för själen. Om det är något jag behöver just nu är det just det.

Här ser du resultatet av en playdate ifrån november. Jag älskar att skapa tillsammans med de här två fantastiska kvinnorna.

Modell: Zainab Sweden Models

Stying: Karolina Vertus, Miloii

 

 

Jag heter Isabell och jag har arbetat professionellt med foto i över 15 år. Jag fotograferar främst inredning och porträtt i dess olika former. Mina uppdrag är både av det kommersiella och konstnärliga slaget. Jag bor sedan några år tillbaka i Malmö men kommer från en liten by på landet. Landet ligger mig nära om hjärtat och mina resor går oftast till platser med vacker natur. Fotot har varit en del av mitt liv under många år nu, det är en stor del av min identitet. 2018 blev jag mamma till en liten pojke som fick namnet Ossian. Ossie är mitt första barn och jag har valt att skaffa honom själv. I slutet på vintern 2020 träffade jag Calle och vi tre blev en liten familj. Vi går just nu i väntas tider och om allt går enligt planerna kommer lillebror i juli. Här på Northern sisters kommer jag dela med mig av mitt liv både som fotograf och som mamma. Jag hoppas ni vill vara med på min resa och finner den inspirerande.