Tio saker

 

_POD0572

 

1, Jag har upptäckt Graham Nash. lyssnar mycket på denna spellista och tycker mest om Simple man, Wounded bird och Sleep song.
2, Jag fann mig själv framför den perfekta förgyllda antika spegeln i förra veckan, och nu funderar jag intensivt över hur mycket jag är villig att lägga på en spegel, som är perfekt.
3, Post-influensan lyckas jag fortfarande hålla mig till endast två koppar kaffe om dagen.
4, Ett väldigt tydligt personlighetsdrag hos mig är att jag ofta finner mig i saker, vilket nog är det min man uppskattar allra minst med mig. Om förardörren på min bil skulle gå sönder så skulle jag antagligen kunna klättra in genom en annan dörr i minst ett år innan jag åtgärdade problemet. Jag tänker att det är socialt skapat under min uppväxt, där saker och ting ofta gick lite sönder utan att direkt åtgärdas eller bytas ut.
5, Grannens hund bet vår ena katt i halsen, i nuläget har hon diagnosen halvt förlamad tunga och jag är rädd att hon aldrig blir riktigt bra igen.
6, Jag säger “Jaja” på skånska sedan en tid nu.
7, Jag har nog generellt svårt för mat som kräver en ansträngning, typ som att skala…kräftor eller en apelsin.
8, Nu i april har jag bloggat i 6 år. Min gamla blogg finns fortfarande tillgänglig för den som önskar.
9, Jag har snart ammat min dotter i 21 månader, ibland undrar någon när jag ska sluta och mitt svar är fortfarande att jag inte vet.
10, I april vill jag så gärna lära mig att koka den bästa av tomatsoppor.


07 Comments

 • Linda
  Linda 7 april, 2015 at 17:56

  Jag tror man bara vet när det är dags, varför ska man tidsbestämma?
  Så härligt att kika in här med jämna mellanrum och läsa dina tankar. Vackert som alltid.

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 7 april, 2015 at 22:08

   Jo, framförallt känner jag att det behöver vara någonting som vi båda närmar oss, om än på olika vis.
   Tack för de fina orden<3

 • Lisa
  Lisa 7 april, 2015 at 19:10

  En sån fin bild på dig! Och svartvitt ger en alldeles speciell känsla i fotot. Följ dina intutioner, jag tror man ska gå på den känslan vad det gäller många beslut speciellt vad det gäller ens barn. Fin vår önskar jag dig!

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 7 april, 2015 at 22:10

   Så är det:)
   Önskar dig detsamma.

 • Emmie
  Emmie 7 april, 2015 at 21:36

  Åh, vad jag saknar amningen ibland! Jag hade en önskan om att delamma så länge som möjligt, minst två år… Men det gick bara i 14 månader sen var jag tvungen att sluta av olika anledningar och sörjer det fortfarande till och från.

  • Tuva Minna Linn
   Tuva Minna Linn 7 april, 2015 at 22:13

   Ja, delamningen är ju den fina biten på något vis, helamningen ställer helt andra krav (onda leder, trötta axlar, energikrävande osv).
   Jag tror det är värdefullt att uppleva bägge, vilket du säkert ändå har gjort om än inte fullt så länge som du hade önskat.

 • Gabriella
  Gabriella 9 april, 2015 at 20:31

  Ohh! Ja hoppas jag aldrig slutar med “Jaja” hihi 🙂 o verkligen hoppas er lillkisse lever gott trots halvförlamad tunga.För övrigt älskar jag dessa 10 saker om osv ~ så fint o få veta lite mer om de man följer <3

Comments are closed here.

Translate »