Home » Maria Tofts inspirerande hem

Maria Tofts inspirerande hem

Förra sensommaren tog jag och stylisten Karolina Vertus tåget över till Köpenhamn. Vi spenderade dagen med att dokumentera Maria Tofts vackra hem. Maria Toft driver vintage butiken Boho habits i Köpenhamn och hennes speciella estetik syns tydligt på båda platserna. Spegelväggen är dröm och jag funderar själv på om min lägenhet skulle klara något liknande.

Denna fotografering var ett eget projekt där jag och Karolina inte hade ett givet magasin i åtanke utan gjorde projektet för vi älskar att vara kreativa. Min agent i Milano  hittade sedan en plats för inredningsreportaget i italienska tidningen Amica.

 

Som vanligt är det en hel del bilder som inte blir valda. Här är några av mina favoriter:

Jag heter Isabell och jag har arbetat professionellt med foto i över 15 år. Jag fotograferar främst inredning och porträtt i dess olika former. Mina uppdrag är både av det kommersiella och konstnärliga slaget. Jag bor sedan några år tillbaka i Malmö men kommer från en liten by på landet. Landet ligger mig nära om hjärtat och mina resor går oftast till platser med vacker natur. Fotot har varit en del av mitt liv under många år nu, det är en stor del av min identitet. 2018 blev jag mamma till en liten pojke som fick namnet Ossian. Ossie är mitt första barn och jag har valt att skaffa honom själv. I slutet på vintern 2020 träffade jag Calle och vi tre blev en liten familj. Vi går just nu i väntas tider och om allt går enligt planerna kommer lillebror i juli. Här på Northern sisters kommer jag dela med mig av mitt liv både som fotograf och som mamma. Jag hoppas ni vill vara med på min resa och finner den inspirerande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.