Home » The Observer magazine & Schöner Wohnen

The Observer magazine & Schöner Wohnen

Få personers estetik inspirerar mig så som blomsterkreatören och floristen Sophie Wiking. För ett par år sedan fotograferade jag Sophie och hennes man Gustafs hem i Malmö. Det gav publiceringar i flera magasin, bland annat omslag på Residence. Förra året fick jag möjligheten att dokumentera deras senaste hem i skånska Stehag. De har nyligen lämnat detta ställe för ett nytt boende i Stockholm. Därför känns det extra speciellt att jag hann fotografera denna rustika gamla skola. Även denna gång har det gett fina publiceringar genom min agentur i Milano. De två jag visar här nedan är från tyska Schöner Wohnen och brittiska The Oberver. Stylat har Lina Vertus gjort och orginaltexten är skriven av Angel Trinidad.

Den jordiga paletten och alla ting med patina får mitt hjärta att slå snabbare. Det är harmoniskt, spännande och poetiskt, så ska jag också ha det en dag.

 

Jag heter Isabell och jag har arbetat professionellt med foto i över 15 år. Jag fotograferar främst inredning och porträtt i dess olika former. Mina uppdrag är både av det kommersiella och konstnärliga slaget. Jag bor sedan några år tillbaka i Malmö men kommer från en liten by på landet. Landet ligger mig nära om hjärtat och mina resor går oftast till platser med vacker natur. Fotot har varit en del av mitt liv under många år nu, det är en stor del av min identitet. 2018 blev jag mamma till en liten pojke som fick namnet Ossian. Ossie är mitt första barn och jag har valt att skaffa honom själv. I slutet på vintern 2020 träffade jag Calle och vi tre blev en liten familj. Vi går just nu i väntas tider och om allt går enligt planerna kommer lillebror i juli. Här på Northern sisters kommer jag dela med mig av mitt liv både som fotograf och som mamma. Jag hoppas ni vill vara med på min resa och finner den inspirerande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.