Pressvisningar, hemmafest och galakväll

Igår började designveckan här i Stockholm och det var bara att kavla upp ärmarna och ge sig in i en värld full av mingel, pressvisningar, events och så avslutades det hela med Elle Decoration Swedish Design Awards, eller Elle-galan som vi säger i folkmun, dock ska det inte förväxlas med modegalan som är några veckor tidigare.

Jag började med att möta upp min kompis Jill för att gå till Trendgruppens nya och fina lokaler, Space thirtysix, för att kolla på visningen av Habos nya produktserie designad av Thomas Sandell. Det var trycken och knoppar i olika metaller och former.

Efter det hade Marrakech Design visning av sina nya kakelplattor som är designade av Monica Förster. Plattorna hade jättefina mönster och färger och man kunde liksom inte låta bli att ta på dem.

Kolla den här gammelrosa färgen.

Sen knallade vi bort till Hay Market och kollade in nyheterna från Fogia.

Fina puffar, ovan, och den här stolen, nedan, var så otroligt skön att sitta i. Och skön att ta på.

Efter visningen åkte jag hem till Anna för att hänga ett tag och göra oss iordning innan det var dags för Elle-galan. De har det så himla fint hemma, jag blir alltid så inspirerad av att komma hem hit. Ser verkligen fram emot att göra reportage här framåt våren.

Vi träffade alla möjliga roliga människor, bland annat Petra Bindel som tog den här bilden på oss.

Helena Lyth med trasig hand, stackarn, hade matchat bandage med ikea-hack tröja. Ser ni att hon gjort volanger av en ikea-kasse. Är man DIY-drottning så är man, bruten hand eller ej.

Prisutdelningen visade jag ju på insta-stories, det som var extra kul var att Victoria Skoglund fick pris som årets inspiratör, kul och det är hon så värd!

Och imorse var det bara att dra iväg ut till Furniture & Light på Älvsjömässan där jag hade hela 7 pressvisningar inbokade, jag småjoggade mellan dem, helt hysteriskt. Bara två dagar avklarade av designveckan men nu känner jag faktiskt redan lite mätt. Tanken är att jag ska iväg på en massa galej imorgon kväll också men jag får se hur det känns, jag måste ju hinna jobba också. Ha det gott, Mari

SparaSpara


02 Comments

Leave your comment
 • Malin
  Malin 6 februari, 2018 at 16:59

  Fint skrivet om dig i Plaza interiör. ☺

  • Strenghielm
   Strenghielm 6 februari, 2018 at 20:12

   Kul att du sett det, tack snälla! /Mari

Leave your comment

Translate »