Dagens stylingprojekt

Hej på er, det är lite bråda dagar här men försöker att hoppa in och hålla er lite uppdaterade ändå. Just nu har jag många olika projekt på gång, eller så är det väl alltid när jag tänker efter.. den ena dagen är inte den andra lik. Hur som helst, dagens projekt var att styla en helt ny och tom lägenhet inför fotografering och visning. Så ny att det inte hunnits installeras varken vatten eller el.

Hela lägenheten har vita väggar och ljusa golv så jag körde all in på den ljusa, nordiska stilen för att bara ge lite strukturer och karaktär.

Jag lånade det mesta av Johanna på Blackballoon och så har jag bara kompletterat med detaljer, blommor och växter. Det är så himla bra att hon säljer TineK och Tell me more som är två av mina favoritmärken.

Hon hade bland annat beställt ett helt gäng bambumöbler från TineK som levererades direkt till dörren. Det här är den nya sittgruppen, så fin!

En liten köksdetalj. Olivkvistar och alla andra blommor och växter hämtade jag i ottan hos Årsta Partihallar och dessa måste kunna stå i några veckor utan att bli fula, tror det blir bra.

Lägenheten är en så kallad bokal dvs det finns en bodel (2 rok) och ett rum med utgång mot gatan där man kan ha en verksamhet eller varför inte en ateljé. Imorgon jobbar jag i stan, först ska jag kolla en lägenhet som jag ska hjälpa till att inreda och efter det ska jag till Gysinge Byggnadsvårds nya butik för att styla/plåta. Sen hem, packa resväskan, sova ett par timmar och sen, tjoho, drar jag och min mamma till Kap Verde! Så nu kan det bli lite tyst här i en vecka, ha det så fint!

SparaSpara


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »