Flora Hysterica- I samarbete med Photowall

Detta är ett betalt reklamsamarbete 

Idag lanseras den svenska konstnären och modeskaparen Martin Bergströms unika tapetkollektion Flora Hysterica för Photowall. Kollektionen består av fem mönster som Martin har skapat av torkade blommor från 1800-talet. Du kan säkert föreställa dig hur glad jag blev när jag fick frågan om jag ville vara med och göra min tolkning inför lanseringen!

 Jag valde att tapetsera en vägg i mitt vardagsrum som också fungerar som sovrum. Och resultatet blev så otroligt fint. Tycker så mycket om att tapeten känns både feminin och maskulin på samma gång. Den innehåller liksom allt man kan önska sig… Älskar det mörka, vilda, organiska och levande. Älskar det dova gröna tillsammans med det jordnära och de mjuka ljusrosa tonerna.

Så fint ihop med rostrött tycker jag.

Längst upp i nedersta bilden ser du något skirt, som påminner om en halvt utslagen vallmo, precis som i vasen bredvid mig. Älskar sådana detaljer som man kan plocka upp och använda sig av.

Hela den här hörnan fick en helt ny känsla av ro och jag kommer att vilja behålla tapeten länge, länge. Här vill jag stanna just nu, med starkt kaffe och bok eller bara sjunka in i tankar.

Tusen tack för förtroendet att göra min tolkning av Flora Hysterica. Du hittar resten av kollektionen hos Photowall. 


05 Comments

 • Strenghielm
  Strenghielm 15 mars, 2018 at 16:58

  Vad fint Nanna, och kul att se ditt sovrum! Kram

 • Hedvig
  Hedvig 15 mars, 2018 at 19:36

  Längtar tills jag får se på riktigt. Ser magiskt fint ut!❤✨

 • Elin
  Elin 15 mars, 2018 at 23:15

  Du skapar sån magi ✨

 • Fredagssvepet 11/18 | Living by W
  Fredagssvepet 11/18 | Living by W 16 mars, 2018 at 13:42

  […] av torkade växter – se vacker liten film här. Nyheten hade nog gått mig mer förbi om inte Nanna von Berlekom fått i uppdrag att styla tapeten i sitt hem. Hon har inrett en sovrumshörna med sin egen […]

 • Flora Hysterica
  Flora Hysterica 9 april, 2018 at 14:11

  […] Nanna gjorde en så fin tolkning av den gröna tapeten i kollektionen. Också en favorit bland de här […]

Comments are closed here.

Translate »