Jul för tidningen Lantliv (ja nu drar det igång!)

Nu drar julförberedelserna igång i magasinen. Blir det inte tidigare och tidigare för varje år? Eller kanske inte, det är ju snart november och tidningarna kommer ju ut ungefär samtidigt varje år. Men jag är oftast inte riktigt “där” då när hela julkarusellen startar, trots att vi ju började jobba med jul redan i september.

Det här jobbet gjorde vi ett hus utanför Stockholm där det står en gammal lada på gården. Ett älskat hus som nyligen blivit sålt. Hoppas så att säljaren hittar sitt nya drömboende. Det märktes verkligen när vi var där att det inte var helt enkelt för honom att tänka på att flytta, men nu har huset tydligen sålts innan visning. Ni kan kika in hos Mari så hittar ni också länk till när hon och Anna var där och plåtade inför försäljningen.

Det här jobbet har alltså jag och Mari gjort för tidningen Lantliv i det numret som kommer ut idag.

Men sånt här småpyssel är ju perfekt att starta med redan nu, pepparkaksdekoration tex. Risken är väl att den inte blir så långvarigt som ända fram till jul…

 


02 Comments

Leave your comment
 • Emma Thun
  Emma Thun 23 oktober, 2018 at 20:49

  Har börjat längta efter jul även om det känns lite avlägset. Kanske för att det varit “brittsommar” så långe så man inte hunnit med att märka hösten…?

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 oktober, 2018 at 15:47

   Ja det är nog så, därför blev julen så plötslig. Men det vänjer en sig väl rätt snabbt med, julmusik och glögg och julklappsstress och och och…..

Leave your comment

Translate »