FARROW & BALL | TÄVLING

Inlägget presenteras i samarbete med Farrow & Ball.

Anrika Farrow & Ball är välkända för sina vackra historiska tapeter och färger. De använder hantverksmässig blockteknik och naturliga pigment vilket ger ett naturligt, levande och fantastiskt djup i tapeterna. Jag älskar hur känslan av tapeten skiftar med ljuset under dagen!

Farrow & Ball har precis släppt kollektionen Floral Tapet.  Tre vackra och blommiga mönster i sju färgkombinationer. Det här är min favorit, Atacama! Ett livfullt mönster som för tankarna till tropisk växtlighet och jag tycker den känns harmonisk och spännande på en och samma gång.

Med tapeten som inspiration plockade jag häromdagen blommor och gröna blad från trädgården. Septembersolen var varm och min korg fylldes med björnbärskvistar, humle och fläderbär. Några sötdoftande rosor, syrénbuddleja och en ensam djupröd dahlia fick också följa med.

Jag gick in i stugan och satte ihop en vild och stor bukett. Säsongens växter, spretig och mjuk på en och samma gång. Och väldigt fin ihop med tapeten. Kolla!

SÅ TILL TÄVLINGEN!

Du kan nämligen bli vinnare av tre vackra tapetrullar med valfritt mönster från kollektionen Floral Tapet (räcker till en vacker fondvägg).

Du deltar superenkelt genom att binda en fin bukett, fota den och lägg upp på Instagram med hashtag #FaBFlorals . Glöm inte att tagga @elinlannsjo och @farrowandball så att vi ser att du deltar i tävlingen! Jag ser fram emot att få se era vackra blommor, och jag håller tummarna för dig och din bukett!

(Vinnaren är Aina Olson, ett stort grattis till dig!)

 

 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »