SOMMAR PÅ MOUCHE OCH I EUROPA

Postcard från vägarna i Europa! Här har vi haft det bra, vi har badat i havet och efteråt har jag lutat mitt huvud mot uppvärmda stenar. Jag har druckit aperol spritz till lunchen och melonen är extra söt här. Så när jag tänker på Mouche butiken The Apartment därhemma i Göteborg har jag salt hav, min strandbok och min stråväska på näthinnan.

Dagarna innan vi gav oss ut på vägarna söderut fick jag syn på den här vackra strandväskan från Vanessa Bruno, jag kan inte få nog av stråväskor av olika slag. Solglasögonen är så himla snygga, och ett par sådana har jag haft med mig på vår Europa-resa, modellen från La petite lunette rouge har blivit mina favoriter. Den fina handduken kommer från Tôteme och finns här. 

Melonen åkte fram och jag bläddrar lite i de vackra och alltid inspirerande Boy-magasinen. 

Slip-in skorna i silke från Pedro Garcia finns i olika färger och jag själv blev allra mest förtjust i modellen i bourdeaux. Ett litet tips är att de finns faktiskt till nedsatt sommarpris just nu här i shoppen

Konsten på väggen av Anna Osk Erlingsdottir fick mig att tänka ännu mer på soliga dagar. 

Okej, detta bord. Älskar! Det är synd att vi letar efter ett extremt lågt soffbord till vardagsrummet, för den här är helt fantastisk. Och den lyxiga Meli Meli- soffan Blanca likaså. 

Som jag avslöjade här, så har jag ju börjat samarbeta med Mouche i ett kreativt och väldigt roligt initiativ, där jag med jämna mellanrum kommer in som Curator of Style och plockar ut godbitarna från butiken och visar dem för er! I denna styling har jag alltså samlat mina utvalda högsommarfavoriter från The Apartment för denna gång. Och det blev både möbler, ett fantastiskt soffbord, konst och vackra skor som fick grepp om mig denna gång.

För några timmar sedan, runt 05.50 i morse, hoppade vi in i bilen och nu sträckkör vi mot Göteborg. Jag längtar lite efter att komma hem nu. Efter att hälsa på i stugan, se att allt är bra. Och att få kolla in allt nytt som hunnit anlända till The Apartment medan jag varit borta! 

Alldeles snart ses vi på Göteborgs gator igen, det blir skönt. Kram!

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »