Månadens lista – April

Månadens bil

landieJamen jag hakar väl på den här trenden med “Månadens lista” som Tant Johanna tagit initiativet till, tycker nämligen själv att det är roligt att läsa alla andras! Bilen är, så klart, en gammal Landie. En dag ska jag puttra omkring i en sån här på landet med alla mina propps, hundar och små barn. I väntan på den kanske det blir en flakmoppe till sommaren.

Månadens frilla

longhair-782793

Ja, jag hinner ju faktiskt aldrig gå och klippa mig så till sommaren får det väl bli något sånt här. Jag behöver ju inte frysa då iallafall.

Månadens pjuck

filippak

För nån som inte kan gå i klackar och inte gillar att knyta skor (tar för lång tid) så är den här modellen perfekt. Just den här skon är från Filippa K.

Månadens citat/motto

shannamurrayJag är inte så mycket för såna där citat men mitt motto är iallafall BE KIND.. alltid, man vet aldrig när och i vilken situation man möter folk igen.

Månadens kaffekopp

nkukuEn sån här skulle jag gärna dricka mitt morgonkaffe i, den kommer från webbutiken nkuku jag vill ha typ allt därifrån.

 Månadens bok

seasons-1En gammal klassiker till receptbok/coffeetable bok är Donna Hays “Seasons” älskar denna bok! Den som rekommenderade den en gång i tiden är min vän och kollega Anna Huerta som driver Under the Almond Tree det blir hon som får stå för månadens mattips nedan; det blir en liten kanapé med vild sparris som ni kan ha som förrätt till valborg tillsammans med lite bubbel, helst prosecco.

Månadens recept

aspargus-CF066880

Receptet hittar ni här, klick klick.

Månadens musik

Och vad passar så här på våren när det börja spritta lite i kroppen? Håkan, alltid Håkan. Hur snygg bild var det här på honom egentligen, love it.

startbild_hellstromteaser

Månadens resa

I maj åker jag och C till Vence som ligger utanför Nice, vi ska bo mitt inne i den lilla byn från 1200-talet.

Längt på den.

vence-square

Månadens klädplagg

rabens-saloner-narine-fossil1-p

Precis som med skor så måste mina kläder vara bekväma annars får jag panik. Jag handlar nästan alla mina kläder från American Vintage och Rabens Saloner, just den här tunikan är från just RS och jag hittade den hos Mathilde.

 

 


03 Comments

  • Nina
    Nina 19 april, 2015 at 04:53

    Det ser så läckert ut med sparris…men hittar inte länkenför receptet!

  • Emma
    Emma 30 april, 2015 at 07:11

    Det där med skorna alltså – mitt i prick! Får aldrig någon förståelse när jag förklarar att det är onödigt att lägga tid på att knyta skor, men nu känner jag mig inte ensam längre.

Comments are closed here.

Translate »