Vi byggde en scen och svävade i väg…

miniatyrscen4

Vi gjorde ett sånt skönt pyssel på förmiddagen, storebror och jag. En miniatyrscen med inspiration från Sofia. En sån himla bra grej(som alltid hos henne), superenkel att göra och rolig att fylla med liv sen….

miniatyrscen2

Vi använde de vackraste tapetark från Sandberg och om någon undrar vad ballongerna gör där på sidan… så var det ju storebror som tyckte att det var en himla bra idé att klistra på ett gäng. Och som mamma får man verkligen hålla i sig ibland och bara hänga med för att inte döda skaparlusten, eller hur?

miniatyrscen3

Sen flyttade ett helt gäng med djur, dockor och my Little ponnys in och det bjöds på halloumi och kom hajar och åt upp vår djurskörare och djurskötarens barn behövde räddas i livbåtar (lillans finskor)… och mamman hamnade i den mörkaste grottan och ja… en fantastisk lek som ni hör.

Det är ju bland det finaste som finns att hinna gå in i barnens värld och stanna kvar, och en av dom svåraste utmaningar att känna sig tillräcklig när man är ensam med två som är i så olika fas.


06 Comments

 • Nina
  Nina 11 januari, 2015 at 22:05

  Låter hur fint som helst! Älskar också att lyssna på och ge sig in i barnens fantasivärld, nåt magiskt över det… Tack för kloka ord och en påminnelse 😉

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 14 januari, 2015 at 21:48

   Visst behöver man påminnas ibland. så himla härligt när man kommer på att det är i deras värld man ska vara så mycket man bara kan..

 • Sandra
  Sandra 12 januari, 2015 at 18:55

  Vad fint ni fått det. Och så mycket kreativitet !
  Vet vad färgkoden på väggen heter? Ska måla stora tjejens rum här hemma och letar efter en grå/lila färg. Tror jag hittat men är alltid öppen för nytt 😉
  Kram

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 14 januari, 2015 at 21:45

   hej! Du hittar den på Sadolins hemsida under deras TOP7 kulörer – denna heter violet. Lycka till med målandet!

 • Fani
  Fani 13 januari, 2015 at 08:34

  Är nyfiken på vart du funnit skrivbordet i trä? tips på smultron ställen för liknande? Tack på förhand!

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 14 januari, 2015 at 21:47

   Detta är ett gammalt slagbord i obehandlad furu som jag köpt av en vän.. som i sin tur köpt det på blocket. Jag har nog inte så många guldkorn att dela med mig av tyvärr, utan letar mest väldigt intensivt på blocket och Lauritz om det är något speciellt jag är ute efter 🙂

Comments are closed here.

Translate »