Till toner av Mapei.

sistafebruari5

 I min lördagsbukett hittar du tistel, eukalyptus och ranunkel i den vackraste färgen. Jag har precis packat in en present i småblommig Sandbergtapet och öppnat en Stella Artois.

sistafebruari1

Men lördagen började alldeles långsamt så som lördagar brukar göra hos mig. Väldigt mycket ingefära i juicecentrifugen idag till toner av Mapei.

sistafebruari2

På väg till jobbet slank jag in i blomsteraffären och sen följde en timmes tokstädning och iordningställande. Vår chesterfieldsoffa har precis flyttat till Operan! Den var precis vad scenografen hade önskat sig till en viss produktion. Extra kul tyckte vi! Och massor av nyheter att packa upp och stuva undan innan öppning.

sistafebruari4

Jag tog med mig en del av blommorna hem + ljusstaken som jag är totalförälskad i. En specialare från Skultuna…

sistafebruari3

Och nu är det dags för mig att försöka hitta något fint i garderoben! Bubbel, pilgrimsmusslor och Boeuf Bourguignon och härliga människor väntar. Hoppas du får en fin kväll!


04 Comments

 • Charlott
  Charlott 3 mars, 2015 at 10:09

  Hej, brukar titta in hos dig men har inte lämnat någon kommentar än. Tycker du har en fantastisk blogg!! Vart kommer den fina ljusstaken ifrån?

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 4 mars, 2015 at 21:00

   tack snälla! Ljusstaken kommer från Skultuna, fast gammal…

 • Karin
  Karin 3 mars, 2015 at 12:58

  Hej
  Brukar titta in hos dig för att läsa hur du har det. Tyckte från första stund att du skriver så himla fint och rörande.

  Är själv från Göteborg men bor sedan ngr månader i Shanghai .

  Läste att du har en råsaftcentrifug, vilket märke har du? Funkar den bra? Vill köpa en då min dotter har blivit en liten juicefreak, så behöver lite tips som funkar

  Karin

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 4 mars, 2015 at 21:03

   tack Karin, det gör mig glad att du uppskattar hur jag skriver!

   Min juicecentrifug heter juice king:) den har förutom själva juicecentrifugen, även en mixer så man kan göra smoothie, och lite andra delar som man kan mala mötter och annat med. Jag tycker den funkar bra, men har ingen annan att jämföra med. Hoppas du hittar någon bra!

   Häftigt med Shanghai… 🙂

Comments are closed here.

Translate »