Lite blandat på kvällen.

daily

Jag har en lista som jag lyssnat på non stop på sistone. Jag är verkligen en sån där person som hakar upp mig och jag har förälskat mig i hennes röst alldeles.

Och jag har en vacker nyckel som tillhör ett gammalt skåp som äntligen har flyttat in hos oss. Och precis när det mest är piffet kvar så tänker jag att jag kanske skulle måla om sovrummet igen ändå…

I den vackra boken har jag äntligen börjat anteckna vad jag ska göra. För ärligt talat. Trots att min höst var kaos på många sätt så har jag ändå hållit allt i huvudet och det funkar faktiskt inte längre…

Imorgon åker vi till Stockholm över dagen för en stor dos inspiration hoppas jag,  på Formex. Kanske ses vi där?

Keramik- blackandwhite

Och här är ett jobb som jag och Nina gjorde i höstas. En mix av våra favoritkeramiker… och varför slänger hon in den bilden just nu undrar kanske någon. Och jo, jag letade i gamla mappar efter något och i brist på nytt får man väl lov att återanvända lite eller hur?

heart2

Den här bilden hittade jag också. Och man vill ju inget annat än att skicka ut hjärtan till alla drabbade därute när det stormar och människor mister sina allra finaste. Usch så sorgsen man blir.

kram på er allihop.


1 Comment

  • Linn
    Linn 16 januari, 2015 at 17:30

    Jag kan inte annat än att hålla med dig om musiktipset som du gav här i inlägget. Hennes röst är helt otrolig & jag blir rörd till tårar. Hoppas din helg blir alldeles förträfflig! Kram Linn.

Comments are closed here.

Translate »