Hej hej på alla hjärtansdag.

allahjartans Det bästa med den här dagen är att mina barn kommer hem. Efter att ett av dem dessutom haft en allergireaktion och varit på akuten utan mig är längtan ännu större. Jag svängde ihop en alla hjärtanskaka innan jag rusade till jobbet och medan jag smulade maränger och strösslade, så ringde en kund som också är en trogen bloggläsare som så gärna ville hjälpa mig i min väldigt trassliga boendesituation… Varm i hjärtat blir man ju av sådana människor, eller hur?

barnen

Och så smsade mamma och frågade om jag ville ha en låda nygjorda  ecofärsbiffar att ha till middag. Ja tack hemskt gärna bästa mamma! Jag har aldrig varit så oinspirerad att laga mat som nu…. palmhuset - lotta2Fotograf: Lotta Lundberg

Följer ni Drömma?

Hon har ett hjärta av guld, skriver fantastiskt och är grym med kameran… Kolla in hennes pågående konstprojekt i Palmhuset.

Hoppas att jag någon gång ska kunna ge tillbaka lika mycket som jag har fått av alla möjliga fina människor i min omgivning på sistone.

Finfin lördag nu.


02 Comments

  • Drömma-Lotta
    Drömma-Lotta 15 februari, 2015 at 00:29

    Men gull!! Tack 😀

  • Om februari och konstprojekt i Palmhuset - Drömma
    Om februari och konstprojekt i Palmhuset - Drömma 15 februari, 2015 at 00:42

    […] under artistnamnet @stormvild. Förlåt att jag tjatar men kanske att ni gillar dem lite ändå, Nanna gör det iallafall och Linda med. Tack för allt fint ni skriver! Bilderna när hon den vackra är bakom […]

Comments are closed here.

Translate »