Påminnelse om tävlingen!

Nu är det bara fem dagar kvar tills någon av er läsare blir
den lyckliga vinnaren av en valfri tapet från Mr Perswall och en hotellövernattning
för två personer på spahotellet Yasuragi i Stockholm!

Men än är det inte försent!

Tävlingen går ut på att Du går in på Mr Perswalls hemsida och väljer valfri favorittapet,
sedan beskriver Du vilket rum Du vill tapetsera och hur och vilken känsla Du vill att rummet ska förmedla
i kommentarsfältet här nedan.
På måndag den 14 september koras vinnarna.

Se det förra inlägget om tävlingen här!

 

3 vinnare totalt. 
Första priset består av 15 kvm valfria tapeter från Mr Perswall och en hotellövernattning för två personer på
det underbara spahotellet Yasuragi i Stockholm. För att uppnå optimal avkoppling kommer
vinnaren med sällskap ta del av Yasuragi-paketet JAPANSKA SMAKER vilket består av: 

– Övernattning i dubbelrum inkl. frukostbuffé 
– Japansk avsmakningsmeny
– Entré till japanska badet och te- och fruktbuffé
– Aktiviteter enligt dagsprogram
– Yukata (japansk bomullsrock), tofflor samt badkläder
– Incheckning 15.00 och utcheckning 12.00

Totalt värde 1:a pris: cirka 9 125 SEK.2-3 pris: 15 kvm valfria tapeter från Mr Perswall. Totalt värde: Cirka 4 425 SEK


Mr Perswall © Anna Malmberg
Tapet – Mr Perswall – Concrete Wall, foto i svart ram White VeilAnna Malmberg
mattaH&M Home, doftljus – FLO, bild på väggUrban Outfitters,
resten loppisfynd.

Mr Perswall © Anna Malmberg

Mr Perswall © Anna Malmberg

Mr Perswall © Anna Malmberg

Mr Perswall © Anna Malmberg

Mr Perswall © Anna Malmberg

Foto: Anna Malmberg
styling: Filippa Malmberg

Mina favorittapeter från nya serien Shades:

Mer Perswall- Shades

Global harmony
– en grafisk kontrollerad röra – lite som mig själv…

 

Mr Perswall - Shades

Pink affection
– Påminner mig om den rosentapet jag hade i mitt rum
när jag var runt 5 år, 
bodde i Sundsvall och dansade ballet. Och om mamma,
vet ingen som älskar rosor så mycket som hon!

Anna signatur


07 Comments

 • NinaP
  NinaP 9 september, 2015 at 04:44

  I oktober flyttar vi, och i november kommer en ny familjemedlem. Vi såg den lilla på ultraljud senast idag, hon gäspade, låg nästan färdig för världen, och väntade. Ända sedan jag fick reda på en denna nya persons existens har luftballongen varit ett tema för min fascination. Nyligen köpte jag material att göra en egen mobil att ha över sängen i det nya barnrummet, luftballonger som svävar, och små moln. När jag såg den nya kollektionen Shades från Mr Perswall och Aerial view av designern Magdalena Lundkvist blev jag mållös. Denna tapet skulle jag verkligen vilja ha till det nya barnrummet! Tapeten föreställer luftballonger som svävar ur lika perspektiv över en slumrande stad. Färgerna är matta och vackra i skiftningar av tukos och orange/brunt och förmedlar känslan av äventyr och lugn, precis som vi vill ha i det i vårt hem. Resten av rummet är i övrigt vitt, med sluttande tak och takfönster, där det går att se molnen passerar förbi utanför. En vägg av Aerial vore så otroligt vackert. Den tapeten får storslagna drömmar att kännas verkliga och nära.

 • Julia
  Julia 10 september, 2015 at 00:36

  Min favorit stod mellan Sea shells och Pink affection, men valet hamnar på Pink affection eftersom det, som även för dig, påminner om min barndomstapet som min mamma omsorgsfullt tapetserade mitt rum med när jag var liten och som jag fullkomligt älskade, trots att rosmönstret upprepade sig på den var det som att varje ros var unik och jag låg alltid och hittade egna mönster i den när jag skulle somna.. Sen dess har jag alltid varit svag för rosor och det delar jag med min mamma än idag. Jag skulle faktiskt vilja göra samma fina gest för min mamma och tapetsera hennes sovrum med Pink affection eftersom hon varken har råd eller ork med detta själv idag, och det skulle kännas väldigt fint att göra det för henne, som hon gjort för mig.

 • A
  A 11 september, 2015 at 02:01

  Jag och min kärlek lever fortfarande som gypsys och vandrar runt mellan andrahandsboenden där vi inte får välja tapet själva. Fjärde flytten för i år i oktober. Jag kan därför inte vara med i denna drömmiga tävling även om jag längtar otroligt mycket efter ett avslappnande dygn på Yasuragi. Jag undrar däremot vart ni hittat doftljuset med tobaksbladsdoft? Min sambos farfar bor i en stad i Grekland där det ligger en nedlagd tobaksfabrik. Det doftar fortfarande söt tobak på vissa gator och det skulle vara fint att kunna tända ett ljus och känna doften av något välbekant, även om vi bor i andras hus.

  • Anna Malmberg
   Anna Malmberg 13 september, 2015 at 16:37

   Hej A!
   Jag vet hur det är, vi lever själva just så och vet sällan hur länge man får stanna på samma ställe. Efter att bott i andrahand i många år i Stockholm fick vi ett korttidskontrakt via bostadsförmedlingen i våras. Trots att vi är tvungna att flytta inom en snar framtid har vi ändå försökt göra det till vårat eget sålänge som vi får bo här.
   Det goda doftljuset kommer från en ny liten inredningsbutik som heter FLO, http://www.flointerior.com/, och ligger på Hornsgatan i Stockholm. Kan varmt rekommendera det!
   Kram
   Anna

 • Elin
  Elin 11 september, 2015 at 16:44

  Hej!

  Jag skulle vilja ha tapeten “wallpainting” i min hall!
  Vi flyttade in i en ny lägenhet som vi älskar för bara två veckor sedan.
  Med den här tapeten i hallen skulle det vara som de där första gripande meningarna i en bok, som gör att man vill fortsätta läsa. Den skulle väcka en känsla av nyfikenhet för vårt hem.
  Och som med alla bra böcker så får slutet en alltid att tänka på hur det hela började.
  I hallen, den där tapeten.

  Ny inflyttade som vi är, med ömma kropsdelar, skulle avkoppling på Yasuragi vara just vad vi önskar oss! <3

 • Nina
  Nina 12 september, 2015 at 09:21

  Åååå, underbart att få vara med och tävla!!!! Jag renoverar ett 115 år gammalt hus som stått övergivet i tio år. Det ropar efter liv, värme, trivsel och framförallt skönhet. Nu har jag renoverat badrum, kök. kamamre, glasveranda. Nu kvarstår salen. Jag har äntligen mycket rum att fylla och en vägg i salen skulle gärna få vara i stil med huset, vara romantisk och modig och ja, lite kaxig. Se på mig, jag är skön och härlig, ingen kommer någonsin villa överge mej igen. Nu talar vi Flower maniac, Roses are red and madness is good. En vägg. På den andra väggen har jag en fransk 1800-tals spegel med maffig guldram som är 180×150 stor, med lite krusiduller. En stor antik rokokoo-soffa med söndrigt tyg, en gammal kyskoljuskrona i taket, och en stege som bokhylla. Söndriga men fina gmla mattor på slitet trägolv. Ja, det är romantiskt och skönt och lite kaxigt.
  Mitt husprojekt är en dröm, jag har drömt om att få ta hand om ett gammalt hus. Nu valde huset mej och jag har både gråtit och svurit, och ibland tänkt att jag inte är klok, kunde jag inte ha valt den lättare vägen, en lägenhet i våningshus. Men idag ångrar jag inget. Jag har vuxit med huset och fått sååååå mycket tack av människor som passerar, som tackar för att jag gett nytt liv år huset på kullen. Också personer som bott i huset som barn har kommit fram och berättat hur tacksamma de är att jag räddat huset från rivning och visat fotografier och gamla ritningar.

 • Jenny
  Jenny 13 september, 2015 at 22:48

  Vi skulle bli så glada för concrete wall! Denna vackra tapet påminner oss om ökenmodernism och Palm Springs – världens mest fina, mest spännande och välkomnande plats. Palm Springs “mid century modern”, blå himmel, grått plåttak, röda berg och cerisa blommor i ökensand är en fantastisk och oförglömlig känsla och färgmix som vi vill återskapa och gestalta i vårt hem. Skarpa kontraster och varma kärleksminnen vill vi fylla vårt första gemensamma sovrum med.

Comments are closed here.

Translate »