AURO PÅ MINA VÄGGAR

 Äntligen äntligen! Renoveringskaoset börjar lätta och jag ser faktiskt målet framför mig igen. I helgen har jag äntligen målat väggarna i ett av rummen.

Jag letade ganska länge efter en kallgrå pudermatt väggfärg som harmoniserar och lyfter fram de kalla tonerna på tegelväggen som vi tagit fram.  

Efter att tagit hem lite prover från Auro, som säljs via Byggfabriken hittade jag min färg, nämligen Steel. 

Så nu sitter färgen på väggarna och jag är himla nöjd. Vad jag är särskilt förtjust i är att färgen beroende på hur ljuset faller, upplevs på så olika sätt.

Ibland känns väggfärgen neutralgrå, ibland grå med en gnutta beige i och ibland drar den till och med åt gråblått. Auro är ju en ekologisk färg med naturliga färgpigment vilket säkert bidrar till att färgen är så här härligt levande.

I veckan som kommer hoppas jag kunna måla de övriga rummen. Jag har valt Auros Oyster till vardagsrummet och Auros Gris Basalto till våra passage och hallarna. Det ska bli så himla spännande att få upp dem på väggarna.


No Comment

  • Malin
    Malin 29 maj, 2016 at 08:53

    Vi ska också måla med auro snart. Tycker du att den är lättarbetad? Är färgerna du har valt från deras grundutbud eller har du blandad egna färger?

Comments are closed here.

Translate »