SLOW LIVING

Det har gått ett halvår sedan vi flyttade in och vardagsrummet har fått stå tomt. Vår kära soffa, matta och fåtölj sålde vi i samband med flytten och vi har inte velat rusa in i några köpbeslut. Slow living. Det har fått ta tid och mycket omsorg att hitta de möbler vi vill fylla rummet med.

Ni har såklart inte kunnat undgå min jakt på rätt soffa, det har minst sagt tagit tid att hitta den och det har blivit några inlägg här på bloggen längs vägen. Antingen har drömmen visat sig vara för dyr eller helt enkelt omöjlig att skeppa hem till Sverige.

Men nu är den alltså beställd! och jag väntar otåligt på att den ska tillverkas i möbelföretaget så att vi kan få hem den. Mer om vilken soffa det blir ska jag berätta när den står här på vårt golv!

Jag har tillfälligt bullat upp en liten vardagsrumshörna. Har nästan blivit knäpp av känslan att inte ha någonstans att ta vägen på kvällarna när man vill varva ner i en plufsig soffa och låta sig omslutas i ett hav av mjuka kuddar. 

Ja, så här ser det ut. Med en rottingmöbel från stugan, skrynkligt linne från Tell Me More, levande ljus i min favoritljusstake från bästa Stenhuggardottern Josefin och lite blandade kuddar i sammet och linne. 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »