COMOSJÖN

Ibland är jag och min kille ganska spontana. Och jag älskar verkligen den sidan hos oss, önskar att vi kunde bejaka den ännu mer. 

För ett par veckor sedan, på väg hem från kolonistugan passerade vi en svart liten sportbil, exakt en sådan som min killkompisar hade när jag var sådär 18-19 år gammal. En bil som jag själv velat ha sedan dess. Detta tänkte jag högt för mig själv och Victor nappade. Någon vecka senare har vi sålt vår bil och köpt oss den lilla sportbilen, en Audi TT. Och helt plötsligt blev sommarplanerna tydiga för oss. Europa kallar.

Så nu slingrar vi på småvägar och har rört oss mot Italien, havet, lugnet och gott vin. 

Efter några dagar i Köpenhamn hamnade vi häromkvällen vid Comosjön. Så jag bestämde mig för att inviga denna baddräkt från ni vet, min nya partner Mouche. Så snyggt att den är vit! och väldigt snyggt skuren är den också. Perfekt att ha som halterneck med jeans dessutom, tänker jag.

Ett dopp i den djupa kalla sjön och när jag tittade mot de dramatiska bergssluttningarna  kände jag mig lycklig.

Lite vind tog tag i håret och jag fick hålla i min hatt.

Baddäkten fick sedan torka på runda stenar.  

Och när vi badat färdigt, bytte vi om på stranden. Inte så himla noga. Satte upp hårrufset i en tofs. Tog på mig en jumpsuit och dessa sandaler , sprayade på lite parfym och sedan satte vi fart mot det lilla torget. Vongolepasta och kall procecco väntade.  

Om någon dag åker vi vidare, har ingen aning om vart. Venedig, Milano, mot Kroatien? Det får vi se! 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »