SOMMARGUIDE GÖTEBORG DEL 1 BAR

Foto: goteborg.com

Foto: goteborg.com

Sommaren har äntligen kommit till stan och jag tycker att det är på sin plats att ge några av mina bästa sommartips i form av en liten sommarguide. I detta inlägg delar jag med mig av vart du bäst njuter av ett glas i solen under öppen himmel. Tips på några av Göteborgs härliga sommarbarer som står sig vare sig du är på ett litet semesterbesök eller bor i stan. Så häng med!

Forssen/Öberg – En klassiker som alltid håller stilen. Champagne och liten delikat meny på stans mysigaste innergård.

Hagabion Bar Kino– Älskar denna opretentiösa gårdsplansuteservering med stora markiser och foodtrucks som kompletterar Hagabions egna vegetariska meny.

Bar Himmel – Sommartid förvandlas trapporna på Götaplatsen till en utebar under öppen himmel. Sol, förfestkänsla och bästa utsikten över Avenyn. 

Magnus Bar Stories – Levererar sköna djbeats och goda hantverkscocktails i undangömd härlig liten innergård.

Pigalle Takterass  – Noga utvalda viner och hantverksöl som serveras högt upp bland takåsarna på hotell Pigalle. En lugn och undangömd liten oas.

Barabicu – Stans  bästa uteservering när det kommer till kvällssol och goda cocktails serverar de dessutom. 

PomPom – En liten nyöppnad ciderbar med bänkar att sitta på utmed huskroppen på sköna Andra Långgatan. 

Långgårdarna  – När jag skannar denna lista blir det alldeles tydligt att jag har en särskild förtjusning för lummiga innergårdar, och Långgårdarna är inget undantag. Flera olika sköna barer och restauranger att förflytta sig mellan under den ljumna sommarkvällen.

I nästa inlägg publicerar jag mina favoritrestauranger, kommer snart! 

  


No Comment

Comments are closed here.

Translate »