Staycation – Hotell Eggers

När jag tänker på onsdagen förra veckan nu så känns den lätt surrealistisk. Det var efter Lises release som jag mötte upp min fina barndomsvän Maria och checkade in på Hotell Eggers. Rummet vi fick var otroligt vackert med sin stuckatur, stora kristallkrona och den runda flotta sängen med sammetsgavel. Intimt och härligt att få bo så där med någon jag känt sedan jag var liten.

Jag var inbjuden till invigningen av Eggers sommarveranda och just denna dag var vädret strålande. Vi beställde in ostron och bubbel och satt till sen kväll och pratade med skön jazz i bakgrunden, för att sedan krypa ner i sängen under dubbeltäcket med varsin kaffe och fortsätta prata tills vi somnade.

Tycker tapeten i det här rummet är så himla fin. Och att sova i en sån här säng fick  mig att längta efter att bo på hotell med barnen. Dom hade älskat det! Har förstått att sänggavel är något som storebror tycker är otroligt lyxigt med att bo på hotell, vilket han hittills aldrig har gjort. Har lovat mig själv att ge honom den upplevelsen någon gång snart <3

På morgonen hörde jag Maria tappa upp ett bad medan jag låg kvar i sängen och njöt av att få ett så fint avbrott mitt i arbetsveckan. Älskar att ligga kvar och lyssna på stadens ljud utanför och fantisera om frukosten och det behövliga morgonkaffet.

Innan jag packade ihop mig, för att ta mig till anställningsjobbet, kollade jag igenom gåvorna från Rum för Papper. Älskar John Bauers magiska trollskogar så det var extra fint att finna dem tillsammans med Lises bok, block och pennor och ord som jag tar med mig in i Maj.

Tack, början på Maj har varit fin på många sätt.


No Comment

Comments are closed here.

Translate »