Postcard från New York

Hej på er! Här kommer en hälsning från New York som jag spenderat de senaste dagarna i. Jag behövde verkligen komma iväg en stund. Från vardagen, bland annat. När dagarna bara rullar på, smälter in i varandra och jag får för lite input då börjar det krypa i kroppen. Jag blir uttråkad. Så en långweekend till en av världens härligaste städer var det bästa jag kunde tänka mig. Så fick det bli.

Ett par av nätterna har vi bott här, på Wythe Hotel som ligger i Brooklyn. Manhattan är nästan vackrare på distans än mitt i smeten. När solen går ner över en skyline vars siluett glittrar mot den glödande himmelen.

Jag och Victor, är som bekant matentusiaster och vi älskar att prova, testa nya smaker, äta mat, gå till nya restauranger och söka upp små pärlor. Och vi har gått helt bananas over here. Vi har snittat på 5-6 restaurangbesök varje dag, och då räknar vi inte in barer och frukostställen. Jag är väldigt mätt. Hela tiden. Och många fantastiska ställen har vi upptäckt, två av mina favoriter är ramenställen..något som  jag hunnit bli beroende av här. Mer om det när jag kommer hem.

Kram så länge!

E


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »