TRE GODA NYHETER

Tre spännande nyheter väntar Göteborg i slutet av denna månad. Alla lika spännande och värda att hålla ögonen på. Så what´s up`i stan? Häng med så du få se!

Foton:  Fanny Hansson

Foton:  Fanny Hansson

Först ut är Kitchen and Beyond, som nyöppnar imorgon Torsdag på Erik Dahlbergsgatan 3. En  butik för specialbyggda kök och inredningar och ägaren bakom den är inredningsdesignern Mia Sahlin. Hennes showroom representerar hantverksmässiga märken som Waterworks, La Cornue mfl.

Den 30 e November öppnar ännu(!) en restaurang på krogtäta Tredje Långgatan. Mellan-Rummet är namnet, och kommer vara “ett rum för dig som kanske inte vill äta en hel middag men ändå njuta av god mat”. Mindre rätter och gärna att dela på är alltså konceptet och jag som hellre väljer flera förrätter än en varmrätt känner att det här kan vara något för mig. Ska bli spännande att testa!

Och så har vi kommit till den tredje och sista Göteborgssnackisen. Ni vet den där smarriga strömmingen med hemgjord mos som man får på Strömmingsluckan på Magasinsgatan? Thomas Cruz Kollberg och David Haggren som driver den kommer i slutet av månaden att öppna Luckans fisk, en kombinerad fiskaffär och krog. Adressen är Mariaplan i Majorna och jag som bor alldeles runt hörnet är fantastiskt glad och nöjd över detta. Den första tiden kommer Luckans att hålla lunchservering men i planerna finns att öppna uteservering och ha öppet kvällstid.

Väldigt kul alltihop, eller hur! 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »