Intervju Instaview

2017 blev jag intervjuad av plattformen Instaview, svaren har inte förändrats mycket sedan dess. Här ser du ett utdrag och längst ner finns länken till hela intervjun om du är nyfiken på att höra mig prata om fotografi.

NÄR BLEV DU INTRESSERAD AV FOTOGRAFERING?
– Min pappa är hobbyfotograf så jag tror det var därför jag blev intresserad tidigt av foto. Jag fick min första kamera som 10-åring efter att jag tjatat ett tag på mina föräldrar. Jag kommer ihåg att på den tiden valde man varje bild man tog med omsorg eftersom film var dyrt.

VAD FOTOGRAFERAR DU HELST?
Jag kombinerar helst min nyfikenhet på människor med min kärlek till naturen.

VAD UPPSKATTAR DU MEST MED DIG SJÄLV SOM FOTOGRAF?
Jag har tänkt mycket på varför jag älskar att fotografera så mycket som jag gör och kommit fram till att halva grejen är att vara kreativ, att skapa något men att det lika mycket handlar om att jag får träffa intressanta människor och se nya platser. Jag har insett att jag har lätt för att möta olika typer av människor och få de att känna sig bekväma och trygga.

VAD VILL DU FÖRMEDLA MED DINA FOTON?
Som de flesta kreativa människor önskar jag beröra andra. Det kan handla om allt från att sprida lite vardagsskönhet till att få en enda person att inse hur vacker hen är eller att beskriva något djupt personligt. Vi glömmer ibland bort hur lika vi alla är i vår glädje och sorg, att livet händer oss alla.

LÄS MER HÄR: Isabell N Wedin Instaview


No Comment

Comments are closed here.

Translate »