Syrénmorgon fast kväll.

syrenmorgon syrenmorgon3 syrenmorgon2

Min morgon började med syréner till starkt kaffe och bröd från franska. Runt halv nio tänkte jag att jag nog skulle hinna lägga upp en bloggpost, men det blev visst ca 12 timmar senare.

Veckan har varit helt fullspäckad av olika möten för att försöka göra mig själv klokare och igår kväll sjönk jag ner  i soffan på min lillebrors balkong, med en filt över knäna och en öl i handen och försökte landa i något.

Idag började det snurra så mycket att jag blev alldeles illamående och jag måste ta tag i mig själv och påminna.

Vila. Tänka efter noga. Eller inte tänka så j-a noga. Andas. Skriva listor. Bocka av. Springa. Sova. Lita på magkänslan.

Mycket tankar på livet har det varit senaste veckan. Det är så märkligt att det bara fortsätter. Att en syrén står kvar och doftar lika gott fast någon precis har mist sin man och barn har mist sin pappa. Jag tänker förstås på @frkgul jag också. Hennes ord och liv har verkligen drabbat mig och jag vill också göra något.

100 kr per Zizustadtprint går till Cancerfonden från och med nu och maj ut. Och om du beställer den stora (5070)så följer en ledsen kanin med på köpet. Maila din beställning till: nannavanberlekom@gmail.com och läs mer här om de olika printen.

Nu spikmatta och te i soffan.


03 Comments

 • Tina
  Tina 16 maj, 2014 at 13:03

  Åh Nanna vilket fint initiativ. Jag skulle så gärna vilja handla ett helt gäng, både för att jag vill bidra ännu mer till Cancerfonden, men också för att jag inte kan fatta att jag inte har en egen karta än….och alla jag tycker om borde också ha varsin tycker jag. Tyvärr har jag köpstopp av olika anledningar men kommer en dag att äga en egen karta så klart:) och skänkt till både Barncancerfonden och Cancerfonden har jag nyss gjort:)

  Kram tina

 • Sara
  Sara 16 maj, 2014 at 15:05

  Fina du! Puss och tack för en fin vecka

 • Om att göra något gott för någon annan. | Volang
  Om att göra något gott för någon annan. | Volang 19 maj, 2014 at 21:09

  […] och tagit initiativ till att hjälpa någon annan är bland annat Sofia på Mokkasin och Nanna på Så fint jag vill. Så himla bra […]

Comments are closed here.

Translate »