Morgonen den 3:e mars.

 

Kafe magasinet2 Vi tog frukostmöte på Kafé Magasinet idag. Men innan Nina kom smög jag runt på innergården och spanade upp mot mitt gamla sovrumsfönster. Det med murgröna omkring tillhörde min första bostadsrätt och jag var oerhört stolt och glad när vi äntligen hade köpt vår sekelskiftestrea för ett antal år sen.

Kafé magasinet

Idag känner jag mig glad på ett helt annat sätt. Ett förstahandskontrakt blev mitt och det är alldeles perfekt för mig och barnen. Jag kommer inte att ha möjlighet att bestämma vilken blandare jag ska ha i köket, eller snöa in på varenda detalj. Men vi får tre rum, djupa fönster och fantastisk utsikt. Och framför allt nära till allt som är viktigt… och det är det som i slutändan betyder något. Ni som vet hur ledsen jag var för några veckor sedan, ni fattar säkert hur glad jag är nu.  Vansinnigt.

Kafé magasinet 3

Jag satt själv med kaffet en stund och bara andades. Sen kom Nina, urtjusig, och matchade hela inredningen och vi beställde in yoghurt med granola, smoothie och annat gott.

Kafé magasinet 4

Sen satt vi och planerade till toner av Mavin Gaye och Beach house. Om du har vägarna förbi Göteborg tycker jag att du ska besöka Långgårdarna. Väldigt härligt häng helt enkelt.


08 Comments

 • Emelie
  Emelie 4 mars, 2015 at 06:25

  Vad härligt att det löst sig med ett hem ❤️

 • Mikaela
  Mikaela 4 mars, 2015 at 10:32

  Jag var just på Kafé Magasinet förra helgen, och efter frukosten (så enkel, men ack så god yoghurt med granola och hallon!) stannade vi till på innergården och pratade om hur mysigt det såg ut och vilka människor som kan tänkas bo där. Låter som en fantastisk första bostadsrätt, bara fönstren ser ju så fina ut! Och grattis till nya lägenheten, jag hoppas och tror innerligt att det kommer bli bra!

 • mariell.
  mariell. 4 mars, 2015 at 11:12

  wow, så fint! og så fint at du har det bedre. 🙂

 • helena
  helena 4 mars, 2015 at 12:05

  Åh så skönt att ni fått ett förstahandskontrakt, grattis! Jag vet inte hur det är i Göteborg men här i Stockholm är det ju nästintill omöjligt…!

 • Emma i Gbg
  Emma i Gbg 4 mars, 2015 at 14:25

  Å vilka goda nyheter! Tänkt på dig och undrat hur det gått med boendet. Låter som det löst sig alldeles jättebra! Va härligt – grattis!

 • Valerie
  Valerie 10 mars, 2015 at 14:05

  Åh så himlans underbar med förstahandskontrakt! Grattis! och får jag bara ställa frågan var den finfina väskan i bilden kommer ifrån?

 • Nanna
  Nanna 11 mars, 2015 at 22:23

  Tack Valerie!
  Väskan, om du menar den ljusa? Kommer från Wera/åhlens

 • Nanna
  Nanna 11 mars, 2015 at 22:23

  Tack Valerie!
  Väskan, om du menar den ljusa? Kommer från Wera/åhlens

Comments are closed here.

Translate »