Hösten kom.

autumn1 Min lilla flicka kom tassande in till mig tidigt, tidigt på morgonen och jag kände direkt att den här dagen skulle kräva mycket c-vitaminer och starkt kaffe. Tre apelsiner pressades i ett glas tillsammans med riven ingefära och av det som fanns i skåpen blev det en granola. autumn2  Havregryn, kokos, kanel, honung, kardemumma, mandlar osv rostades i ugnen och det blev så gott att jag ätit den som godis till kaffet nu på kvällen.

autumn3 Att jobba hemma kräver mycket kaffe och struktur. Mina listor antecknar jag just nu i Emma von Brömmsens vackra notebook i en ny grön färg som snart finns hos oss.

autumn4Han sa åt mig att gå ut och hämta lite höstinspiration i pausen, så jag tog med mig kaffet och gick ut på baksidan för att andas. Vi pratar så mycket om livet han och jag. Skriver till varandra. Om hur vi tänker. Om erfarenheter. Om medvetandet. Om drömmar. Om allt viktigt som finns där bakom.autumn5

Ibland försvinner dom bland alla vackra ting… Samtalen Du vet. Jag vet inte hur det är för dig, men jag trivs i alla fall som bäst när jag får båda delarna.


1 Comment

  • Sara
    Sara 4 november, 2015 at 07:52

    Åå, så fint med viktiga samtal. Det är något av livets bästa!

Comments are closed here.

Translate »