Fredag bland vackra blommor och Pour l´Air.

 Nanna van Berlekom - Lisa Aguren2Jag bläddrar i kalendern och hamnar i Maj. Ett tomt blad. Vad som händer där har vi ingen aning om. Det ända jag vet är att livet är i ständig rörelse, att vad som helst kan hända. Nanna van Berlekom - Lisa Aguren3Jag pratar och skriver fortfarande om kärlek. Så självklart och lätt ena stunden. Så flyktigt och svårgreppat i nästa sekund. Jag vet ungefär vad jag vill säga men har har svårt att formulera orden rätt. Kan du inte hjälpa mig på traven? Skulle bli så oerhört glad om du ville berätta vad kärlek är enligt Dig? Tror att det kommer att bli en hel serie inlägg om kärlek efter nyår. Nanna van Berlekom - Lisa AgurénTidigare i veckan landade något väldigt vackert på mitt hallgolv. Lisa Agurén gör det så fint … Kolla in hennes instagram @li.sense.a

Den här helgen vill jag ligga länge i badkaret med väldoftande salt, tända ljus och dricka vin, måla läpparna röda och gråta lite mot en väns axel, lyssna högt på favoritlåtar och lyssna ikapp alla radioprogram jag missat på sistone, rikta blicken uppåt och framåt. Men först har vi lördagsöppet i Le kiosk pop up Loft så kom gärna imorgon mellan 11-15 och dofta i på våra nya ljus från Pour l´Air (magiska), handla dina sista julklappar eller bara för att säga hej till mig.

Fin helg nu <3


05 Comments

 • Karin
  Karin 16 december, 2016 at 18:55

  En person jag tycker mycket om sa att kärlek kräver att man andas in sitt mod och andas ut sina rädslor. Det tänker jag ofta på.

 • Anna
  Anna 16 december, 2016 at 21:49

  Kärlek för mig är att känna en trygghet tillsammans med den personen. Att efter en hektisk dag kunna avsluta den med reflektioner tillsammans och landa i en lugn och trygg känsla är djup kärlek för mig.
  (När reflektionerna uteblir för länge och inte prioriteras och alla vanliga friktionsmoment kvarstår, så fylls jag av otrygghetskänslor och tvivlar allt för snabbt på hela kärleken utan att egentligen vilja bli så)

 • Emma T
  Emma T 16 december, 2016 at 23:36

  Svåraste och samtidigt enklaste ämnet.
  Ämnet som inte går att greppa.
  Som ger vardagen dess ljus.
  Som formar hela världen.
  Ämnet som också förstör mest av allt.

 • Rebecka
  Rebecka 17 december, 2016 at 07:16

  Kärlek är att finnas där när allt är som mörkast, att tillsammans söka ljuset.

  • Rebecka
   Rebecka 17 december, 2016 at 07:18

   … och att ge varandra närhet och ha jäkligt kul tillsammans! Bara så enkelt.

Comments are closed here.

Translate »