Wings earthy.

Nanna van Berlekom-friday Vi åkte ut och doppade oss en kväll och jag älskar den här platsen. Att sitta där på klipporna och blicka ut över en sol som sänker sig, och prata om livsviktiga saker med någon nära. Nanna van Berlekom-summerStanna! Backa! Måste ut och plocka…Nanna van Berlekom-summer2Älskar att han fattar grejen med ett vackert dike som badar i blommor jag inte kan namnet på.
Nanna van Berlekom-summer3Att han följer mig med kameran och låter mig vara som jag är
Nanna van Berlekom-summer4Sena sommarkvällar medför den där speciella uppfyllda känslan då lycka och sorg är tätt sammanflätade inom mig.Shovava - earthy nanna 1200x797Wings earthy om axlarna denna fredag. Den i silk/cashmere tog slut direkt men nya är på väg och går att beställa. Från nu och hela helgen har vi fraktfritt på alla ordrar över 300 inom Sverige.

Med det önskar jag dig den finaste av fredagar.

Själv ska jag hålla barnen närmast och bara njuta av deras existens


1 Comment

  • Maria
    Maria 19 augusti, 2016 at 19:22

    Rörtången är fint, gillar mest kossorna på vägen ut dit vid havets rand och när där helst är folktomt vid klipporna. Sist vi var där var det fel tidpunkt och massa folk överallt, nästa gång får det därför bli kvällsdopp nu när värmen hittade tillbaka 🙂

Comments are closed here.

Translate »