Lite från helgen.

_MG_6252saturday2  På lördagen dukade jag upp frukost med bröd från Franska bageriet och Fredrik Paulúns Hallon och kakaogranola. Kaffet smakade äntligen gott igen efter en riktigt sjuklig vecka._MG_6268saturday7Vinkokta musslor och räkor igen. Med vitt vin och bra prat blev det en perfekt lördagkväll._MG_6280saturday6 På söndagen blev jag serverad frukost på sängen. Lyxigt! Vi pratade om vilka filmer vi skulle vilja se under Göteborgs filmfestival och bestämde oss för att åka till havet._MG_6287saturday5 Det blåste iskalla vindar men var fantastiskt för själen. Älskar att promenera vid havet, älskar känslan när hav och blåst rensar hjärnan. Älskar att han är en sån där person som kan åka till en vacker plats vid havet för att sitta i telefonmöte istället för att stanna inne på ett tråkigt kontor._MG_6297saturday4 Nu ska jag samla ihop mig för en ny vecka. Hoppas din blir fin.


04 Comments

 • Marie W
  Marie W 1 februari, 2016 at 19:11

  Hej!

  Vart kommer din taklampa ifrån på första bilden? Har länge suktat efter “Vanadin”-lamporna från Ikea, men vill ha en som hänger och som är lite större liksom så det har inte blivit att jag köpt dem. Finns den du har fortfarande att få tag på? Låter som ni haft en fin helg med mycket uppladdande 🙂 Ta hand om dig!

  • Nanna
   Nanna 2 februari, 2016 at 21:22

   jag har köpt denna hos Mokkasin. kolla med henne om hon har den kvar annars kanske hon vet vart du kan hitta den… älskar min! ha en fin vecka!

 • Frida
  Frida 2 februari, 2016 at 20:09

  Låter som en himla fin helg tycker jag. Hoppas att du får en lika fin vecka. Kram

 • Hannah
  Hannah 3 februari, 2016 at 18:46

  Så härliga foton!! Måste fråga vart jag hittar de fina glasen?

Comments are closed here.

Translate »