födelsedagsfirande

_MG_4103 JonCha

Förra veckan fyllde JonCha år. Jag firade honom med paket, hembakat bröd och brownies och en tur till Aquariumet i Paris som han velat besöka länge.

_MG_4157
Maneterna var våra favoriter, de är märkliga och så vackra.
JonCha-&-Anna

Försökte fånga varandra på bild med hajarna i bakgrunden, inte det lättaste kan jag medge.

 

_MG_4111

restaurang Soya i Paris

Senare mötte vi upp Sara, Sylvain och mini Louis på restaurang Soya, som är helt vegetarisk och biologiskt och har fin industriell interiör.

_MG_4241

Sylvain & JonCha

_MG_4231

Sara & Louis

_MG_4257

Kvällen med Sara och Sylvain avslutades på baren La Droguerie Moderne vid Oberkampf och vi gick sen vidare med vår vän Raf som vi sprang på, för att fortsätta skåla för min kära.

 

© Anna Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)


02 Comments

 • Sofia
  Sofia 4 december, 2013 at 14:01

  Hej! Jag tror du är en av de bästa att fråga det här: Jag och min pojkvän åker nästa torsdag (hurra!) till Paris. Där tänker vi leta efter några fina (billiga helst) affischer/tryck/ grafiska prints till våra tomma ledsna väggar hemma. Har du några tips eller direkta tankar till vart man borde titta? På förhand tack!

  • Anna Malmberg
   Anna Malmberg 4 december, 2013 at 15:24

   Hej Sofia, kolla vid bokstånden nere vid Seine. Där kan ni nog hitta gamla fina affischer och kartor. Annars går det ju också bra att beställa bilder från min hemsida om väggarna där hemma gapar tomma :), http://www.annamalmbergphoto.com/#!vstc3=buy-prints

   kram
   Anna

Comments are closed here.

Translate »