UTEMÖBLER

Foto: Elin Lannsjö

Foto: Elin Lannsjö

Igår kom vi hem från Bali och det första som slog mig när vi steg ut från planet var den friska luften. Det var alldeles tydligt. Något hade ändrats med den under de veckorna vi varit iväg. Luften var liksom inte längre frisk och hård, utan mjukare. Till och med lite varmare. Så det är nog vår på riktigt nu, och jag har längtat något vansinnigt. Äntligen kommer vi alla att få tillbaka våra trädgårdsrum eller kanske det där rummet på balkongen som många skapar, genom att inreda med härliga utemöbler, växter och kuddar. 

På interntetbutiken Bygghemma finns ett otroligt brett sortiment av olika utemöbler. Förutom olika sorters soffgrupper, loungestolar, rottingmöbler och caféstolar har de även en rad olika solskydd till trädgården eller balkongen och det är precis vad jag är ute efter just nu. Till denna säsong är jag på jakt efter ett vackert parasoll till trädgården. Helst ska det vara i cremevitt tyg, med trästomme och gärna en känsla av Franska rivieran, om ni förstår hur jag tänker. Så det ska jag kika lite närmare på!

 

 

Sponsrat inlägg tillsammans med Bygghemma.


No Comment

  • Olivia Flodén
    Olivia Flodén 7 april, 2017 at 07:38

    När du skrev vacker parasol måste jag bara tipsa om superfina solparasoller om sundaysupply.coMed vänliga hälsningar Olivia

Comments are closed here.

Translate »