UBUD

Hej! Nu är vi i Ubud.  

Här stannar vi i några dagar för att meditera, åka på utflykter med vespan och njuta av risfält och yoga.

Vi firar det Balinesiska nyåret, Nyepi här, och jag har tagit på mig den vackraste klänning jag vet just nu, min Ganni maxiklänning med stora röda blommor från Ted & Teresa. En riktig powerdress. Älskar att jag känner mig som en spanjorska från Madrid i den.

Jag och V är ju båda arkitektur-inredningintresserade och kanske V i synnerhet, han driver ju nämligen sin egna arkitektbyrå och håller alltid utkik efter ny inspiration. Hotell och restauranger är ofta en perfekt källa till just det. Och vårt hotell är inget undantag.

Vi fick nys om boutiquehotellet Bisma 8    och för att stilla vår nyfikenhet har vi lyxat till det med en garden suite.

Det är så himla fint här.

Balinesisk och Japansk arkitektfusion, stora öppna ytor och spännande möten med tropisk djungel.

Jag dricker kokosnötter och badar i den vackra infinity poolen. Baddräkten är från Ted & Teresa, nämligen denna söta och vackert skurna Filippa K- modell. 

I Ubud är den Balinesiska kulturen närvarande varje dag. Små söta tempel i vart och vartannat hörn, rökelser och offergåvor ligger utspridda på gatorna. För första gången sedan vi kom till Bali så hittar jag ett lugn och meditationen flyter.

Någon kväll äter vi här, på en av hotellets takterasser. När man har en grej med rooftop restaurants så ska man ju passa på. 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »