A GOOD CAUSE HATTIHATTI

Idag är det första oktober, den rosa månaden, och jag vill verkligen passa på att lyfta fram två olika hjälporganisationer som kontaktade mig för en tid sedan och som båda driver projekt där vi på ett väldigt enkelt sätt kan bidra med vår hjälp till utsatta.

Hattihatti arbetar för att stödja kvinnor från utsatta områden i Nepal genom att erbjuda dem en utbildningsplattform inom hållbar sykunskap och entreprenörskap. Deras sömmerskor tillverkar produkter av återvunna nepalesiska saris och gör om dem till bland annat kimonos.

Som denna rosa dröm. Man kan köpa deras vackra kimonos här och genom att bära en Hattihatti kimono visar vi att vi bryr oss och pengarna går oavkortat till nätverket som stöttar dessa utsatta kvinnor. 

Ung Cancer är en ideell organisation som arbetar för att förbättra villkoren för unga vuxna cancerberörda. Från och med idag, 1 oktober lanseras det rosa Fuck Cancer-armbandet och genom att bära det säger vi Fuck Cancer! och visar att vi stöttar unga vuxna som är cancerberörda. Armbandet går att köpa här. 


1 Comment

  • Amanda
    Amanda 2 oktober, 2016 at 10:18

    Vart har du köpt din slaktarbänk du har i kolonin? Finns det kanske någon bra loppis du rekommenderar här i Göteborgsområdet? Kram

Comments are closed here.

Translate »