HELG

Det märks att vi lämnat de mörkaste vintermånaderna. Releaser, smygpremiärer, vårfester och VIP-mingel som avlöser varandra för att fira in årets ljusare tider. Och jag som gömt mig en del i verkstaden den senaste tiden bestämde mig för att gå på lite festligheter. Så här blev då helgen:

I fredags sken en underbar vårsol i Göteborg och med en lyrisk känsla över detta hoppade jag upp på min avdammade cykel för att träffa min kompis Anna på ett glas på Barabicu. Där stod vi, påpälsade och upptrycka mot husfasaden, firade våren med bubbel och frusna fingrar samtidigt som vi lapade i oss av kvällsolen. Vi snurrade sedan runt på lite olika ställen på stan, tog ett varv på Out of Office på Post, och mötte sedan upp några vänner på Ölbryggeriet på Järntorget och avslutade med kebabtallrik med stark sås på Victors och mitt favoritställe innan vi trampade hemåt igen.  

Lördagsförmiddagen ägnade jag åt att påbörja en keramikbeställning och sedan fika med nygräddade winerbröd från konditoriet som ligger runt hörnet från verkstaden. 

Fredrik Robertsson

Fredrik Robertsson

Vid fyratiden hoppade jag på vagnen och mötte upp Maja som varit hemma från London över helgen. Vi gick till Pigalle, där Fredrik Robertsson med nystartade BOY magazine bjöd in till intim fest och bubbel i suite 333. För övrigt, ett otroligt snyggt och välarbetat magasin, kolla in!  

Kvällen fortsatte med vin, charktallrik och en ljuvlig citrontarte på Forssén och Öberg, därefter ett kik in på smygöppningen av PUSH uteterass och gänget som vi nu hade mött upp rörde sig vidare till Folk innan kvällen nådde sitt slut.

Idag lunkar söndagen i stilla mak. Jag har haft en liten fotosession och tagit bilder på min kompis Emelie och nu står favoritbolognesen och långkokar på spisen medan jag kollar tyg- och färgprover till vardagsrummet i vår nya lägenhet. Puss, och hoppas ni haft en lika fin helg! 


No Comment

  • ELIN LANNSJÖ
    ELIN LANNSJÖ 25 april, 2016 at 13:39

    Det lovar jag, så snart solvärmen infinner sig. 🙂 Allt gott! /Elin

Comments are closed here.

Translate »