ANNA FURBACKEN

Jag lägger inte jätteofta upp inlägg om vackra lägenheter som finns till salu, det finns redan så många andra bloggare som gör det väldigt bra.  Men den här fantastiska enrumslägenheten som ligger ute hos Entrance fastighetsmäkleri blev jag lite inspirerad av och det vore kul att berätta varför. 

Det är en av mina bästa vänner Anna Furbacken som stylat den. Jag är helt förälskad i  Rokoko-soffan, hur den står i rummet och hur svulstigheten kontrasteras av strama hårda detaljer som stål och glas. Hur snyggt som helst!

 

Det är också kul att det finns fler som gjort som oss, nämligen att plocka bort benen från sängen för att få en mer avslappnad känsla och komma närmare marken.

Anna visade mig en oredigerad bild i samband med fotograferingen av lägenheten och jag som spanar friskt efter fina färger till våra väggar blev genast förtjust i färgvalet här. Precis en sådan ljus och diskret kallgrå kulör som jag är ute efter, som gör sig väldigt bra ihop med mörka träslag och hon berättade att NCS-koden är S 1000-N. Bilderna du ser här är med filter så färgen som jag tänker mig kommer bli mer framträdande och lite mer åt det blågrå hållet. 

Slutligen, alla bilder från lägenheten finns här och vill du följa Annas spännande stylinguppdrag så finner du henne som @annafurbacken på Instagram. 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »