VECKAN

Jag säger det igen och igen men vad härligt det är med vårsolen, den har vi njutit av hela veckan i Göteborg. På morgonen åkte jag till verkstan för att kolla torktider på leran.

Därefter har jag fortsatt till CUM PANE och köpt upp fika till dagen. Jag har stannat till hos grönsakshandlaren för att köpa färska örter och avslutat rundan med ett besök på Bara Bra Mat för att fylla på kylen i kolonistugan. 

Jag har haft kontoret i trädgården. Svarat på mail, intervjuer och bokat in kunder till showroomet i stugan. Och mellan varven har jag pysslat i trädgården, planterat örter och fikat. Fyllt på gångarna runt huset med grus, rensat i rabatter och skämt bort växterna med gödsel.

Grannarna kommer och går. Stannar till och pratar om frön som ska gro och om hur härligt tyst det är så här års på kolonin. När grindarna fortfarande är låsta för  allmänheten och bara fågelkvittret hörs. 

Några inbjudningar till vårfester och frukostevents har dimpt ner i mail- och brevlådan och jag har fått ett sött presskitt från Somersby

Under veckan har jag också varit på stan. Ätit frukost på Kalei med Emelie.   

Köpt mig en stor tröja att burra ner mig i från Velour

Och så har jag bokat bord på Natur, den nyöppnade systerkrogen till Bord 27, den ska bli kul att testa.

.  


No Comment

Comments are closed here.

Translate »