INSPO: JUST NU

Jag kan vara så himla trög med vissa saker. Som med Pinterest. En helt fantastisk värld, varför har jag knappt varit där tidigare?

När jag behöver inspiration till olika projekt så kommer den oftast till mig och jag behöver inte söka efter den. Det är en process som jag ofta kan hoppa över då idéer lätt bubblar upp ändå. 

Men med vårt kommande projekt med den nya lägenheten, har det visat sig att Pinterest verkligen fyller en funktion. Jag märker att jag lockas av så många ideer och inriktningar, vill liksom ha lite av allt. Och då är det perfekt att styra upp det hela, sammanfatta och sålla genom att skapa egna Pinterest anslagstavlor. Alltså, jag kan inte begripa att jag inte klickat runt där mer förut. 

Vad som inspirerar i vardagen just nu:

Jag längtar efter gröna, pigga och klorofyllstinna blad. Att handla hem en massa våriga växter i olika sorter, plantera dem i mina teracottakrukor och sprida ut dem i lägenheten. 

Jag gillar just nu att frossa i saftiga italienska blodapelsiner. Skär dem i bitar och toppar dem, med hyvlad kokos och lite sultanrussin över frukostyoghurten.

Just nu längtar jag till tropisk värme. Och ett turkost hav att leka i.

Jag ser fram emot att öppna kolonistugan igen. Sätta upp hängattan mellan äppelträden och slumra där en stund.

Och jag saknar mina vilda buketter från trädgården. Just nu tänker jag på vilka frön som jag ska sätta i jorden. I år ska jag nog avsätta ett eget trädgårdsland till odling av sommarblommor som jag kan göra egna buketter av. 

 

Bilder: Pinterest


No Comment

  • francesca
    francesca 17 februari, 2016 at 10:14

    nice pics!

    xxhttp://www.cherry-mag.com

Comments are closed here.

Translate »