JUL ÖNSKELISTA

Andra advent och julkänslan har börjat infinna sig här hemma. Igår gjorde jag en pepparkaksdeg som såklart redan är halvt uppäten, vi drack lite glögg och lyssnade på julmusik. 

Jag önskar mig sällan en massa saker till jul, men jag tog en stund vid köksbordet och skrev ihop en lista på vackra ting som jag har i tankarna just nu och som jag inte skulle säga nej till.

Här kommer den! 

 1. Jag älskar Kimonos och kan aldrig få nog många. Inte bara Denna dröm från Ganni utan även 2. denna rosa skapelse via Toast drömmer jag om att ha i min garderob.

3. Jag vill ha nya sängkläder, olika kuddar i tvättad bomull och linne att bulla upp sängen med. De här Mikmax från Le Kiosk är väldigt fina. 4. Jag tänker att jag ska blanda sänglakan i lite olika pastelliga färger, så ett par örngott i ljusgult från Tell Me More hade varit väldigt fint till. 

5. Min favorit bland Agonist parfymerna är denna och den håller på att ta slut så jag önskar mig en ny.  

6. Har blivit kär i denna puff från Gubi, det är något visst med fransarna och den mjukt runda formen. Den är alldeles för dyr, men står på listan ändå

7. Min söta Pallo Junior vas från småländska Skrufs glasbruk längtar efter sin storasyster Pallo. Den är ju omåttligt populär och står säkert på mångas önskelista så tur är det väl då att den går att finna på ett flertal ställen, bland annat här på Le Kiosk och här på Artilleriet. 

8. En vän bar sitt nya halsband på vår middag häromkvällen och den var så himla söt. Finns att köpa bland annat på Vallgatan 12 har jag sett. 

 

 

 

 

 

 

 


1 Comment

  • asdglknb
    asdglknb 6 december, 2016 at 16:12

    joyofsatan.orgexposingchristianity.orghttps://exposingthelieofislam.wordpress.com/http://www.666blacksun.net/

Comments are closed here.

Translate »