SÖNDAGSMYS PÅ BELLORA

Igår tog jag cykeln till stan för lite Söndagsmys. Ett gäng underbara kvinnor som samlades på nyöppnade Upstairs som ligger ovanpå restaurangen på hotell Bellora. En sprakande brasa, charkuterier och några glas rödvin. 

Vi som umgicks där vid brasan är alla verksamma kreatörer från Göteborg, våra olika resor följs på våra respektive Instagramkonton och tillsammans utgör vi ett Göteborgsbaserat nätverk som vi kallar Instameet. Vi träffas med jämna mellanrum, dels för att vi verkligen genuint tycker om varandra, vill peppa och stötta. Och vi kombinerar det med att mötas upp på restauranger, hotell eller i samband med att gästa företag eller organisationer som vi är extra nyfikna på. 

Igår föll alltså turen på Bellora, och personalen där ville passa på att inte bara skämma bort oss som var där utan även våra följare, med en romantisk Valentino Sunday. Den består av ett glas bubbel vid ankomst, en italiensk middag i restaurangen, lyxig övernattning i dubbelrum på hotellet och en dignande frukostbuffè morgonen därpå. 

Hur ska du gå tillväga? Går in på @hotelbellora Instagram och regramma en av Belloras bilder, som finns på profilsida och motivera samtidigt varför du vill uppleva ett dygns Söndagsmys på hotellet. Använda hashtagsen: valentinosundays hotelbellora @hotelbellora Vinnarna utses söndagen den 20/11. Lycka till!

Är du förresten nyfiken på vilket gäng vi är? Kolla in hashtag #instameetgbg !


No Comment

Comments are closed here.

Translate »