MÅNDAG TILL FREDAG

Denna vecka har varit både good and bad, en envis förkylning har varit elak och min nya mobil blev stulen vilket gjorde mig galen av ilska. Tack och lov har höstträden ju ändå varit vackra så dom har jag njutit av och några upplyftande händelser har i alla fall ägt rum.

På tisdagkvällen bjöd den relativt nystartade PR-byrån Manifest in ett gäng av oss bloggare till en kväll med god mat, mingel och Kappahl var på plats och föreläste om deras arbete för mer hållbar konsumtion av mode. 

På onsdagskvällen bjöd Frida (Trendenser) på middag i Spinneriets lokaler och det var en otroligt härlig kväll som hon hade arrangerat. Temat var Skördefest och vi satt vid ett middagsbord som dignade av pumpor, vackra höstbuketter och stora samlingar av levande ljus. Mycket mer om kvällen kan du läsa i mitt inlägg nedanför.

Och idag är det fredag, och mina vänner och jag tar bilen mot mamma och småländska skogar. Uppväxten i en släkt som jagat i alla tider har gjort sina avtryck så jag är alltid med när älgjakten drar igång. Då sitter jag på pass med mamma i skogen, äter prickig korvmacka vid den tända brasan och jag njuter av doften från gran och mossa. Vi bastar, skrattar och dricker whiskey i jaktrummet. En av årets allra bästa traditioner. Småland we are coming for you!


No Comment

Comments are closed here.

Translate »