FUNDERINGAR I KÖKET

Det är söndag morgon och jag tycker oftast att dom är rätt mysiga. Vädret har slagit om, nu regnar det i Göteborg och jag sitter med min kopp vid köksbordet och vaknar. Idag kommer jag behöva kopiösa mängder kaffe, levande ljus, mina raggsockor och ingefärste. En förkylning from hell har flyttat in i mitt bröst, jag blir så himla ynklig då och tar till alla husmorsknep jag kan. 

Jag sitter och funderar på inlägg om lägenheten. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, för även om vi har gjort en omfattande renovering så är vi inte helt klara än. Vi tog oss liksom till den etapp när man känner att, ja, det är bra nog, nu kan vi flytta in, och efter det har vi pausat arbetet, vi behövde bara andas ett tag.

Jag vill ju gärna visa processen, att ni ska få följa de olika stegen när lägenheten tar form. Men samtidigt har jag ibland dagar då det är svårt att släppa in, vissa dagar känns det ovanligt självutlämnande att visa sin skapandeprocess för andra, särskilt tror jag när man är mitt i den, och då spelar det ingen roll om det handlar om mitt hem, styling av en bild eller min keramik. Förstår ni hur jag menar? Jag fösöker jobba på det där, att känna mig lite mindre sårbar ibland och bygga lite tjockare skinn. Jag tänker att när förskylningen vandrat vidare och jag inte är lika ömtålig så ska jag fota ett varv i lägenheten och se om det kanske kan bli ett litet inlägg ändå. Kram E

 


1 Comment

  • Sebastian
    Sebastian 16 oktober, 2016 at 16:06

    Fint!!

Comments are closed here.

Translate »