SEPTEMBERBUKETTEN

Detta inlägg är ett samarbete med Interflora.

Under hösten har jag ett mysigt uppdrag. Ni vet ju hur förtjust jag är blommor, något av det bästa och vackraste jag vet och i samarbete med Interflora kommer jag att visa er hur jag inspireras av deras månadsbuketter. Så otroligt härligt!

En liten bit in i September. Och dagarna går så fort nu. Det märks tydligast på kolonin. Hur solen inte längre passerar topparna på äppelträden utan nu dyker rakt ner i dem. 

Jag har aldrig tidigare fått ett blombud till kolonistugan. Det gör leveransen av min Septembers måndsbukett extra mysig och den går att beställa på Interfloras hemsida, här.

Trädgården utanför tappar sin kraft, det mesta har blommat över och mina vaser är tomma. Så buketten har jag längtat efter. 

Alltså, det här är så fint. Hur hortensiabollarna skiftar från isig lila till ljusaste mint. Väldigt väldigt fint och jag kan inte låta bli att pilla på blommorna litegrann. Och då känner jag tonerna av eukalyptusen, den doftar ljuvligt.

Jag ställer fram en kopp och ett fat. Sätter på kaffe, tänker att jag ska sjunka ner i soffan en stund. Bulla upp mig med kuddar och njuta av förmiddagskaffet, i en stuga som doftar eukalyptus.

  

 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »