Jullovsbloppis!

Ett par dagars ledighet har gjort susen och nu kom den där energin tillbaka till att vilja göra om här hemma, inte göra om för att jag måste till något jobb utan för min alldeles egen skull. Men först måste jag sälja lite grejer som står i vägen. Den här fina peacock-fåtöljen köpte jag till ett sommarjobb för Lantliv och sen har den vandrat mellan rummen här hemma men hittar liksom ingen plats till den, den är ganska så stor. Hade jag ett växthus så hade jag gärna haft den där men nu måste den säljas. Den är 145 cm hög, 115 cm bred (på det bredaste stället) och 70 djup (totalt från vägg). Jag tänker mig 1500 kr eller högstbjudande. Stolen är i jättefint skick, ser knappt använd ut, jag har köpt den hos Bodil Vintage.

Piano bortskänkes! Jättefint i jugendstil men välanvänt. Obs, det är himla tungt så man behöver vara två man med bärremmar och så behöver man ju släp eller så anlitar man pianoflyttare. Men som sagt, det är ju gratis. Pianot är 150 cm brett, 130 cm högt och 68 cm djupt. Pianot måste bort innan den 6:e januari.

En golvlampa, jugend, som är inköpt på gamla Strand hotel på Dalarö som gått i graven. Den är ovanligt låg och knubbig och himla charmig, tänker att den är fin vid en läsfåtölj kanske. Skärmen är guldockra, den har en liten reva på ett par cm. Lampan är 150 cm hög. Jag vill ha 500 kr för den eller högstbjudande.

Jo, och så mitt bord som jag har i biblioteket, älskar det! “Råkade” dock köpa ett nytt bord som jag blev kär i så nu måste jag sälja detta. Bordet är 1800-tal med svarvade ben och så har den en ljus marmorskiva, troligtvis ditsatt i efterhand. Man kan sitta 6 pers runt bordet. Bordet är 75 cm högt och skivan är 120 x 80 cm. Pris 3500 kr eller högstbjudande.

Ni kan skriva i kommentarsfältet om ni är intresserade men bäst är nog ändå att skicka sms till 0709508967 eller maila mari@strenghielm.se så ser jag det direkt. Jag har en massa rekvisita och prylar som jag vill bli av med också men det får nog bli en loppis på plats istället, har lite funderingar om att jag skulle hyra Dalarö lanthandels växthus igen och ha den där, men vi får se. God fortsättning kära ni, hoppas ni hade en fin nyårsafton!

SparaSpara


04 Comments

Leave your comment
 • Dagmsr
  Dagmsr 2 januari, 2018 at 11:24

  Hej, ser dina fina saker till salu… Men hur jag än letar… Var finns de???
  Bästa hälsningar
  Dagmar
  Malmö

  • Strenghielm
   Strenghielm 2 januari, 2018 at 11:42

   Hej Dagmar, de finns hemma hos mig här på Dalarö i Stockholms skärgård. Bordet och pianot finns ej kvar längre men rottingstol samt lampa är ej sålda ännu. Ha det gott, Mari

 • Marianne Lindahl
  Marianne Lindahl 2 januari, 2018 at 18:51

  Vilken fin lampa! Finns den kvar vill jag gärna köpa den. Med vänlig hälsning, Marianne
  Tel 0707474683

  • Strenghielm
   Strenghielm 3 januari, 2018 at 15:20

   Hej Marianne, den finns kvar så tjingar den tills du kikat på den! Hör av mig via sms under morgondagen! Ha det gott, Mari

Leave your comment

Translate »