Ett dygn med systrarna

Igår samlades jag och mina bloggsystrar på Hotell Pigalle för att äntligen ha vår allra första gemensamma träff. Det är ju helt otroligt egentligen att vi lyckats starta detta fina kollektiv utan att ens ha träffats, så klapp på axeln för det. De flesta av oss har ju träffats förut men just den här konstellationen var det alltså premiär för igår. Jag delade detta vackra blåa rum med Lina.

Efter att vi alla checkat in och fräschat till oss lite samlades vi i Bibliothèque för att först få en liten presentation av Hotell Pigalle och sedan var det dags för att utvärdera vår portal och prata om hur vi skulle kunna utveckla den i framtiden. Sen blev det mycket snack om kommande träffar, pressevent och både egna och gemensamma samarbeten. Och det känns så himla bra!

Sen blev det till att svida om igen för att mötas uppe i Atelier för att avnjuta en 4-rätters middag tillsammans. Så kul att äntligen få träffa Elin och vilken tur att hon var precis så härligt som jag trodde.

Bästa gänget! Men vi saknade förstås vår kära Anna som inte hade möjlighet att vara med denna gången.

Personalen var grym och jag var bara tvungen att ta kort på dessa två stjärnor som tog hand om oss på kvällen. Varför har inte alla restauranger en sån här dresscode? Det märks att ingenting lämnas åt slumpen här.

Lite nattsudd med Matilda och Nathalie aka Babes in Boyland, jag gillar dem så himla mycket och mycket snart kommer de och hälsar på mig på Dalarö.

Så här glada var Nanna och Lina vid frukosten.

Många fina samtal blev det, här är Nathalie och Cattis.

Gillar verkligen Bar Amuse som ligger i lobbyn, favoritplatsen är i de gröna plyschsofforna i fönstersmygarna där man kan sitta och kika ut på Göteborgsvimlet.

Har man tur kan man bli fångad på bild när man är så här tjusig. Värsta kaffereklamen ju?

Nu är jag på väg hem genom ett vintervitt mellansverige full av inspiration, tankar och idéer. Jag har alltid önskat mig en syster och tänk, nu har jag fått hela sju stycken!

SparaSpara


05 Comments

Leave your comment
 • Elin Lannsjö
  Elin Lannsjö 29 januari, 2018 at 16:28

  Åh detsamma Mari! Är så otroligt glad över att jag äntligen fått lite tid med dig och Lina, det bästa på hela dygnet. Ihop med efterrätten och dessertvinet igår då. =)

  Kram, och hoppas resan hem gick fint!
  E

 • Silje L
  Silje L 1 februari, 2018 at 22:29

  Hei Mari! SÅ fint på Hotel Pigalle! Var der i sommer, elsket alt… og ikke minst personalets antrekk. Helt til jeg så at jeg hadde eksakt samme kjole (kledning) som alle jentene som jobbet på hotellet. Var ikke så kult å stå i restauranten og vente på bord da:) Klem Silje

  • Strenghielm
   Strenghielm 2 februari, 2018 at 07:16

   Haha, men då hade ju personalen väldigt bra smak Silje! Hoppas du mår bra, kram!

 • Jana
  Jana 3 februari, 2018 at 05:38

  Dear sisters, you are such an inspiration, each of you as an individual and all together as a collective! As an old African proverb goes: ‘If you want to fo fast, go alone. If you want to go far, go together.’

  • Strenghielm
   Strenghielm 3 februari, 2018 at 08:39

   What a beautiful saying, thank u so much Jana! Sweet Saturday to you, Mari

Leave your comment

Translate »