Dagarna som flyter på

Är hemma med barn dag 12, dagarna flyter i varandra och jag har lite tappat kollen på bloggen men tänkte att det var dags för ett litet hej. Här har vi gått från det där första vårpirret, ni vet när solen faktiskt värmer lite och det liksom känns i hela luften att något är på gång. Hoppet. Då var Juno hemma med flunsan.

Och hon märks ju knappt så jag kunde faktiskt plåta samtidigt. Jag har haft en massa grejer från webbutiken Black Balloon här hemma som skulle plåtas och jag gillar ju den här typen av jobb. Jag strosar omkring och hittar platser för sakerna och när ljuset är rätt och jag har tid så riggar jag upp och tar lite bilder.

Extra kul är det ju när det är saker man själv gillar, som den här lilla kvasten från TineK.

Och dessa kuddar som också är TineK. Älskar dem, gult får definitivt flytta in och bli min vårfärg här hemma i år.

Dessa korgar från Housedoctor tycker jag också jättemycket om, den stora tänker jag skulle passa perfekt som vedkorg.

Och allt från Tell me more gillar jag ju, det vet ni sedan tidigare. Den här gången var det dock bara den här mattan som behövde plåtas. Den gamla mjölkpallen är Johannas, hon som driver Black balloon, och den använder jag nästa alltid då jag hjälper henne att plåta. Perfekt att ställa saker på och väldans fotogenique. Skulle gärna hitta en liknande till mig själv.

Den här väggdekorationen kommer inte från Black Balloon utan från Butik Spiti och anlände härom dagen, den är gjord av vass och är helt magisk. Så yvig och härlig och man måste liksom pilla på den.

Efter Juno så var det Dantes tur att bli sjuk men han är så gott som återställd nu men mitt i allt så åkte pappan på dunderflunsan. Han har nu legat i sängen i fem hela dagar och nu börjar vi fundera på om vi kanske borde åka till sjukhuset med honom, fy sjutton så dålig han har varit och är.

Så vabb blev sportlov och sjukstuga och jag försöker göra det bästa av saken. Jag och barnen åker skridskor, pulka, ritar, bakar, kollar film och spelar spel. De verkar inte bry sig nämnvärt utan tycker nog att det är ganska så mysigt. Jag kan dock tänka mig en frisk pappa nu tack. Hoppas ni har det fint! /Mari


05 Comments

Leave your comment
 • Piola http://www.hamptons-c.com/
  Piola http://www.hamptons-c.com/ 28 februari, 2018 at 13:36

  What beautiful pieces and how they harmonize your home. I really love this type of decoration that transmits a calm and elegant mood <3

  • Strenghielm
   Strenghielm 1 mars, 2018 at 16:27

   Thank u Piola for your kind words! Have a lovely evening, Mari

 • Monica Boracco
  Monica Boracco 15 mars, 2018 at 14:03

  Hei! Så vakre farger! Ordet mulig å få fargekoden på dem? Vi renoverer hjemme og dette er midt blinken for oss. Både gulv vegg og listverk.

  • Strenghielm
   Strenghielm 15 mars, 2018 at 17:02

   Hej Monica! Var det du som mailade ang detta också? Menar du färgen i vardagsrummet dvs grå lister och sandfärgade väggar? Isåfall så är listerna målade med Alcros färg Fridhemsgatan (samarbete med Grandpa) och väggarna med Jotuns mineralfärg i kulören Kalkgrå. Golvfärgen målades för länge sedan så minns tyvärr varken märke eller kulör. Lycka till!

   • Monica Boracco
    Monica Boracco 16 mars, 2018 at 08:01

    Tusen takk for svar! Ja, jeg sendte deg en mail også:)

Leave your comment

Translate »