Firat jul i Katrineholm

I fredags tog jag och Juno tåget hem till mamma och pappa i Katrineholm för tjuvstarta julfirandet tillsammans genom att klä julgranen, dricka glögg och mysa ihop i lugn och ro. Lille Peps fick vara substitut för vår hund Valle och det hade han ingenting emot. Katten Cissi låg mest och sov, men är man snart 19 år så är väl det ok.

Kvällen innan julafton kom killarna med en bil fullproppad med julklappar och då blev det bastubad och biljardspel och på julaftonsmorgon drog vi ner till torget för att kolla på en julpjäs.

Sen blev det lunch med tomtegröt, skogstur med vovvarna för att sedan lagom hinna göra sig iordning till Kalle klockan tre. Precis som vanligt. Sen kom storebror med kusiner och vovvar och lillebror med kusin.

Juno med kusin Stella. Minns ni när det var så där magiskt?

Sen kom tomten och efter det var det hundar, ungar och julklappar precis överallt.

Småkussarna. Dante och Juno har fina julkläder från Mini Rodini, så himla söta, tänker att man kan ha dem till fest när som under året. Nu har vi precis kommit hem och laddar batterierna inför imorgon, då ska vi hämta hem katterna och fira lite jul igen. God Jul på er!

Spara


1 Comment

Leave your comment
  • Maren Ingeborg Gråblomst
    Maren Ingeborg Gråblomst 26 december, 2017 at 11:12

    Så koselig Mari <3 Håper du har hatt det fint!

Leave your comment

Translate »